کیفیت منو
بالا بردن کیفیت منو
یک از مشکلاتی که کافه ها و رستوران ها با آن مواجه هستند ٬ کیفیت ارایه شده آیتم های منو است .
وقتی به دقت به حل مشکل میپردازیم متوجه اشتباهات متعددی خواهیم شد .
اکثرا کافه و رستوران دار ها درگیر خرید بهترین مواد اولیه برای سرو منو خود میگردند .
قطعا هزینه خرید مواد غذایی عالی بسیار بیشتر ا مواد غذایی خوب خواهد بود .
اما از نکته اصلی یعنی طبخ … غافل میشوند .
مواد اولیه عالی میتوانند به دست افراد بی تجربه خروجی بدی داشته باشند و بلعکس
مواد اولیه خوب میتوانند به دست افراد با تجربه ٬به بهترین آیتم ها در منوی شما تبدیل شوند .
پیشنهاد ما به شما خرید مواد اولیه خوب ( به منظور صرفه جویی در هزینه ها در حدی که کیفیت عالی حفظ شود )
و تربیت افراد متخصص در هر قسمت منو خواهد بود .
حال با خود میگویید تربیت افراد مناسب چگونه خواهد بود ؟!!!
افزایش علم پرسنل
در زمان شروع کار به شما پیشنهاد کردیم خودتان با گذراندن دوره های پایه ٬ مهارت های اولیه را کسب کنید .
سیستم را با یک منوی پرفروش اما سبک شروع کنید . با تبلیغات خوب به آرامی فروش را زیاد کنید .
به آرامی افراد جدید را در سیستم خود استخدام کنید . هرچه این افراد بی تجربه تر باشند اما با انگیزه
تربیت آن ها و قرار دادن در جایگاه مناسب برای شما آسان تر خواهد بود .
حال با شناخت افراد تازه وارد به تیم شما ٬ میتوانید آن هارا به کلاس های تخصصی که در آن استعداد دارند
فرستاده و به آرامی منوی خود را گسترش دهید . در نظر داشته باشید که در انتخاب افراد تیم خود دقت کنید
تا تمام هزینه و سرمایه ای که با تربیت آن ها صرف میکنید ٬ در سیستم خودتان شکوفا شود .
هر یک از افرادی که در سیستم شما رشد میکنند میتوانند در آینده ای نزدیک بهترین مدیران داخلی شعب
آینده سیستم شما باشند .
رابطه علم افراد و برد شما در سیستم
حال به مطلب اصلی یعنی افزایش کیفیت بازمیگردیم . حال که افراد تیم شما تخصص در زمینه های مختلف پیدا
کرده اند ٬ میتوانند بهترین کیفیت را با مواد اولیه خوب به مشتریان شما عرضه کنند . در بلند مدت خواهید دید
که هزینه کسب مهارت افراد شما برای شما ( سرمایه ای که خرج اینکار میکنید) بسیار کمتر از اختلاف خرید مواد اولیه
خوب و عالی خواهد بود .
تمام قدم های سیستم خود را از ابتدا حساب شده بردارید …
دیدگاهتان را بنویسید