پادکست قسمت اول
در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .
در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .
سایز بندی کنیم ؟ برای همه پیش آمده که به رستوران یا کافه هایی سر میزنیم که نگران ماندن قسمتی... ادامه مطلب
رقابت فروش درونی یک سوال بسیار ساده که میتوانیم به آن پاسخ دهیم …! دوست دارید بیشتر فروش داشته باشید ؟! قطعا... ادامه مطلب
رقبا و بازار هدف خود را تحلیل کنید … کافی شاپ های اطراف شما در چه وضعیتی هستند ؟ چه... ادامه مطلب
سیستم خود را به رسمیت در بیارید ! مثل تمام تجارت های دیگر دنیا ، یک کافی شاپ نیز مقدار... ادامه مطلب
پاستا یکی از محبوبترین غذاهای بازار کافه و رستوران در ایران محسوب میشه … چرا ؟ چون هم سریع... ادامه مطلب
درباره حساب و کتاب های فرضی بر روی کاغذ و برنامه ریزی های عددی و رقمی صحبت کرده ایم... ادامه مطلب
هزینه های اولیه و حدودی سیستم را تخمین بزنید … شروع یک کافی شاپ یک سرمایه گذاری دقیق خواهد بود... ادامه مطلب
مشکل فروش تایم صبحانه در اکثر سیستم های کافی شاپی وجود داره . در مرحله اول قبل از هر... ادامه مطلب
سالاد سزار ، یک سالاد پر طرفدار ایتالیایی که توسط <سزار کاردینی> در مرز مکزیک و آمریکا متولد شد... ادامه مطلب
قطعا تمام کسانی که حتی مقدار کمی با دنیای کافه و کافی شاپ آشنا باشند ، تعریف اسمی ،... ادامه مطلب
دیدگاهتان را بنویسید