دوره باریستا اکو

0 دانشجو

*** تمام کلاس ها به دلیل بیماری کرونا میتوانند به صورت خصوصی و بدون افزاش قیمت انتخاب شوند ***

باریستا

سرفصل های آموزش باریستا  :

روز اول آموزش باریستا : اسپرسو

  • کار با دستگاه
  • شناخت انواع قهوه
  • ست کردن گرایندر با ماشین اسپرسو
  • عصاره گیری صحیح
  • آموزش دم آوری قهوه ترک
  • آموزش دم آوری فرنچ پرس
  • نگهداری دستگاه
  • بک واش دستگاه

روز دوم  آموزش باریستا : لاته آرت

  • کاپ شناسی
  • پیچر شناسی
  • شیمی شیر
  • فوم گیری صحیح
  • آموزش ریزش صحیح شیر
  • آموزش پترن های اولیه

روز سوم آموزش باریستا : دم اوری قهوه های موج سوم

  •  آشنایی با انواع قهوه سینگل اورجین
  • آشنایی با انواع قهوهاسپیشیالیتی
  • آشنایی با انواع گرایند انواع قهوه های دمی
  • آشنایی با انواع وسایل دم آوری موج سوم
  • آشنایی با انواع متد ها
  • آشنایی با رشیو
  • تربیولنس
  • تاثیرات دما در قهوه
  • اکسترکشن
  • عصاره گیری صحیح قهوه های موج سوم

روز چهارم آموزش باریستا : بارتندری

  •  تاریخچه بارتندر جهان
  • آشنایی با انواع لوازم
  • شناخت انواع لیوان
  • آشنایی با انواع یخ
  • طمع شناسی
  • آشنایی کامل با انواع متدها
  • ساخت انواع نوشیدنی بر اساس متد ها و تکنیک های جهانی
  • آموزش انواع گارنیش
  • آموزش انواع متدهای دودی کردن
  • سیروپ شناسی
  • آموزش ساخت سیروپ

 

زمان

  • به صورت انفرادی با هماهنگی ما و شما تعیین میگردد

مکان

  • خیابان انقلاب – خیابان اسکو

 

از دوره های آموزشی ما چه میدانید ؟!

 

 

اطلاعات بیشتر

  • تماس : ۰۹۱۹۸۰۱۴۴۹۷ –-  ۰۲۱۶۶۴۱۳۱۳۵ – ۰۹۱۹۳۹۵۹۳۸۵
  • همراه با اعطای مدرک فنی حرفه ای در صورت درخواست هنرجویان
  •    www.cafeyab.com        www.eliron.ir
برنامه درسی خالی است

مدرس:

۴ سال سابقه حرفه ای کار در کافه
مدیریت داخلی کافه گالری آس
دارای مدرک دم آوری قهوه های موج سوم
دارای مدرک قهوه شناسی از فنجان تا مزرعه
دارای مدارک کلاس های آشپزی استاد معین معینی

25,000,000 ریال