پادکست قسمت اول
در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .
در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .
تقریبا در تمام کافه ها و رستوران ها میتوان آیتم هایی را در منو مشاهده کرد که نیاز به... ادامه مطلب
هیچ کس نمی داند دقیقا چطور یا چه زمانی قهوه کشف شد ، هر چند افسانه ها و داستان های... ادامه مطلب
یکی مشکلاتی که اکثر سیستم های فروش غذایی با آن دست و پنجه نرم میکنند ، افزایش فروش و... ادامه مطلب
منوی صبحانه یک کافه یا رستوران ، بر خلاف تمام قیمت گذاری های منو ، از هیچ قانونی تبعیت... ادامه مطلب
منو باید کوتاه باشد در سال های اخیر انواع منوی چند صفحه را شاهد بودیم . این منو ها به... ادامه مطلب
پیک موتوری وارد یک سیستم رستوران مدرن میشوید ! یک سالن عالی ٬ پرسنل عالی ٬کیفیت غذای مناسب ٬ تهویه مناسب... ادامه مطلب
رکود … کلمه ای که این رو ها زیاد با آن سروکار داریم . چرا سیستم ما وارد رکود شده است... ادامه مطلب
پاستا یکی از محبوبترین غذاهای بازار کافه و رستوران در ایران محسوب میشه … چرا ؟ چون هم سریع... ادامه مطلب
در بیزنس های سرویس دهی ، مخصوصا از نوع تغذیه ، چندین عامل به صورت زنجیره ای بر موفقیت... ادامه مطلب
مشخصات یک منوی خوب چیست ؟! یک منوی خوب به این معنی نیست که کاملترن منوی موجود در کافه ها... ادامه مطلب
دیدگاهتان را بنویسید