پاستا با سس قارچ و گوجه و بیکن

پاستا گوجه

پاستا با سس قارچ و گوجه و بیکن

پاستا یکی از محبوبترین غذاهای بازار کافه و رستوران در ایران محسوب میشه …
چرا ؟ چون هم سریع حاضر میشه و هم حاشیه سودش بالاس !
اگه کافه رو و همچنین پاستا خور باشید ، حتما دقت کردید که پاستاها توی منوی اکثر کافه ها تقریبا ۳ مدله !
پاستا آلفردو حالا یا با مرغ یا گوشت ، پاستا با سس پستو ، پاستا کربونارا . پاستا سبزیجات که اکثرا خیلی چرب طبخش میکنن !
امروز میخوایم یه پاستا با یه سس باحال بهتون یاد بدیم !

مواد لازم برای پاستا با سس قارچ و گوجه و بیکن

  • ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۱ پیاز کوچک خورد شده ریز
  • ۲ حبه سیر له شده
  • ۳۵۰ گرم گوجه بدون پوست و ریز شده
  • ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه
  • ۵۰ سی سی آب
  • ۳۰۰ گرم پاستای دم کشیده به شکل دلخواه ( پنه و یا فتوچینی یا حتی اسپاگتی )
  • ۹۰ گرم بیکن دلخواه ( لطفا ژامبون نباشه !!! )
  • ۴۰ گرم قارچ اسلایس شده
  • چند پر جعفری چاپ شده
  • ۵۰ گرم خامه ترش ( دلخواه )

طرز تهیه

  • یک تابه را همراه با روغن زیتون بر روی شعله قرار دهید .
    پیاز و سیر های خورد شده را همراه با حرارت کم درون روغن زیتون حرارت دهید تا به خوبی نرم شوند.
    گوجه و رب گوجه و آب را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید ، سپس به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کرده و اجازه دهید ترکیب به جوش آید . درب تابه را گذاشته تا به حداقل حرارت به مدت ۱۰ دقیقه
    به خوبی قل بخورد .
  • پاستا را درون آب جوش به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه بجوشانید . به یاد داشته باشید که پاستا ها نباید ۱۰۰ درصد به پخت برسند !
  • بیکن را درون یک تابه سرخ کنید تا چربی بیکن به خوبی خارج شود . سپس قارچ هارا به تابه اضافه کنید تا با چربی بیکن ها همراه با بیکن ها به خوبی سرخ شوند . به یاد داشته باشید که قارچ ها نباید تمام آب خود را از دست بدهند .
  • حال ترکیب بیکن و قارچ را همراه با جعفری چاپ شده به ترکیب سس گوجه اضافه کنید و به خوبی هم بزنید .
    در این مرحله اگر از خامه ترش استفاده میکنید به ترکیب اضافه کنید .
    بعد از ترکیب شدن سس ما حاضره ! در این مرحله پاستا های آب کش شده را به سس اضافه کنید و
    به مدت ۲ دقیقه به آرامی هم بزنید تا به خوبی ترکیب شده و پاستا به طور کامل دم بکشد .
  • پاستای ما حاضره !

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *