سالاد سزار

سس سزار

سالاد سزار ، یک سالاد پر طرفدار ایتالیایی که توسط <سزار کاردینی> در مرز مکزیک و آمریکا متولد شد .
این سالاد از یک تجربه ایتالیایی سرچشمه گرفته است .

امروزه در اکثر رستورن های سطح شهر میتوان سالاد سزار را با رسپی های مختلف پیدا کرد .
رسپی های جذابی که با مرغ های فیله به صورت سوخاری تهیه میشوند .
بعضی رسپی ها شامل گوشت فیله و بیکن نیز هستند .

با زیاد شدن رسپی های این سالاد ، انتقاد هایی شکل گرفته اند که سالاد سزار چه از نظر مواد سالاد و چه از نظر سس از رسپی پایه فاصله گرفته اند .

حال یک رسپی بیس سالاد سزار را بررسی خواهیم کرد .

این سالاد از تکه های کاهو ، مرغ گریل شده ، نان پیتا با طعم سیر و یک سس عالی ، تشکیل شده است .

حال میتوان به جای نان پیتا با طعم سیر ، از نان های سوخاری که در سیر تفت داده شده اند استفاده کرد .
کاهوی پیچ با تیکه های درشت خورد شده .

و سینه مرغ گریل شده به صورت آبدار که در مرینیت آن از سیر ، کمی روغن زیتون و کمی رز ماری استفاده شده است .

اما مهمترین قسمت این سالاد سس آن است .

مواد لازم جهت تهیه سس برای ۲ پرس سالاد سزار

  • ۲ حبه سیر چاپ شده
  • ۱ بسته آنچووی کوچک ( میتوانید از عصاره آنچووی استفاده کنید )
  • ۱ عدد لیموی تازه
  • ۱ قاشق غذا خوری سس خردل دیژون
  • ۱ قاشق چایی خوری سس ورچستر
  • ۱ لیوان متوسط سس مایونز
  • ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ۴۰ گرم پنیر پارمسان
  • نمک و فلفل ۲ پینچ

 

تمام موارد بالا باید به خوبی هم زده شدوند تا به یک سس نرم و یکنواخت برسید .

این سس طعم دلپذیر یک سزار واقعی را خواهد داشت .

برای گارنیش میتوانید از گوجه گیلاسی و زیتون های اسلایس استفاده کنید .

در نظر داشته باشید که گوجه و زیتون در رسپی بیس سالاد سزار نخواهند بود .

۲ قاشق غذاخوری از این سس حدود ۱۹۰ کیلوکالری انرژی به بدن شما میبخشد .

به اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *