تحلیل های حیاتی سیستم شما

تحلیل قیمت منو

تحلیل های حیاتی سیستم شما

تحلیل های حیاتی سیستم شما

یکی از دلایل بارز بسته شدن کافه هایی که در ۳ ماهه گذشته شاهد آن بودیم ، دقت نکردن بر حسابداری دقیق منو شماست .
همانطور که در قبل به آن اشاره کردیم باید به طور مستمر تمام آیتم های منو را از نظر قیمت تمام شده بررسی کنید .
رسپی کارت هایی که در قبل به آن اشاره کردیم به اینکار بسیار کمک میکنند .
غافل شدن از این حسابرسی های ساده باعث عقب ماندن شما از هزینه های جاری سیستم شده و درنتیجه به شما لطمه بزرگی وارد خواهند کرد .
جبران این خسارات مالی ممکن است تجارت شما را از پای در بیاورد .

در این بازار مواد اولیه ممکن است قیمت های برخی مواد اولیه تا ۳۰ درصد هم افزایش  پیدا کنند .
در نتیجه شما مجبور به تغییر قیمت خواهید بود . در نظر داشته باشید که این فرآیند ممکن است برای برخی از موارد هر ماه و برای برخی هر ۲ ماه
یکبار اتفاق بیفتید !
در برخی از موارد میتوانید با ثابت نگاه داشتن قیمت آیتم هایی که از ضریب فروش منوی شما خارج شده اند ، یک آیتم در مقابل با یک کاست ( قیمت مواد اولیه تمام شده )
پایین قرار دهید .
به طور مثال میتوانید در مقابل آیتم های گوشت دار منوی خود ، از آیتم های سالادی جذاب استفاده کنید و از پرسنل خود بخواهید که مشتریان را بر سفارش این
آیتم ها تشویق کنند .
این بازی اعداد ارقام و آیتم های منویی هیچگاه تمامی ندارد .
در واقع در این بازار این تحلیل ها میتوانند به راحتی سیستم شما را زنده نگاه دارند .

 

به اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *