پادکست قسمت اول
در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .
در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .
سس بشامل یکی از سس های پایه توی آشپزی ایتالیایی و فرانسوی محسوب میشه . تاریخچه و ایناشو همش... ادامه مطلب
از آماده سازی در سیستم های کافی شاپی و رستورانی چه میدانیم ؟! هدف از آماده سازی چیست ؟ آماده سازی... ادامه مطلب
چک لیست ها چه میکنند ؟ یکی از مواردی که به علت زیاد و نا مرتب بودن معمولا در کافه... ادامه مطلب
احترام معنی کلمه احترام چیست ؟ دادن سلام ؟ استفاده از کلمات زیبا ؟ این موارد فقط معانی ظاهری کلمه احترام هستند... ادامه مطلب
با پیشرفت در عرصه کافه و رستوران داری ، دسته بندی های مختلفی در منو های امروزه وارد شده... ادامه مطلب
کافه یا رستوران سیار در چند سال اخیر شاهد رشد تعداد ماشین های سیار به صورت کافه یا رستوران های... ادامه مطلب
دستگاه اسپرسو تجاری Nuova Simonelli Aurelia این دستگاه قهوه ساز ۴ گروپی ، دارای بویلر ۲۲ لیتری است که به... ادامه مطلب
سیستم خود را به رسمیت در بیارید ! مثل تمام تجارت های دیگر دنیا ، یک کافی شاپ نیز مقدار... ادامه مطلب
گارنیش ها و ظروف سرو غذا گارنیش ها و بحث ظرف های سرو توی کافه ها خیلی صدا و جنجال... ادامه مطلب
سایز بندی کنیم ؟ برای همه پیش آمده که به رستوران یا کافه هایی سر میزنیم که نگران ماندن قسمتی... ادامه مطلب
دیدگاهتان را بنویسید