۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت ششم)

۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق

۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت ششم)




  • ماهیت کافی شاپ خود را تعیین کنید !

چه نوع کافی شاپی در ذهن شما برای شما مناسب است ؟
آیا میخواهید فقط قهوه در منوی خود سرو کنید ؟ آیا یک کیوسک فروش قهوه میخواهید راه اندازی کنید ؟
آیا قصد داشتن غذاهای حرفه ای در منوی خود دارید ؟

باید ماهیتی که در سر خود برای کافی شاپ خود میپرورانید را مشخص کنید !‌ خواسته ها و انتظارات خود را
از سیستم خود مشخص کنید .

حال زمان آن فرا رسیده است که تمام خواسته ها و تعریف دقیق خود را از کاری که میخواهید انجام دهید
بر روی کاغذ بنویسید . حال این ایده ها و خواسته ها را با برنامه دقیق راه اندازی خود که در قسمت قبلی
آماده کرده اید تطبیق دهید ! بودجه بندی خود را با خواسته های خود مطابقت دهید !
حال میتوانید اصلاحیه های لازم را بر روی برنامه ریزی خود انجام دهید !
زمان آن فرا رسیده است که به معنای کلمه یک هدف برای سیستم کافی شاپی خود تعریف کنید !
آیا میخواهید وقتی  مشترین وارد کافی شاپ شما میشوند ٬ از قهوه های شما تعریف کنند ؟
از غذاهای شما تعریف کنند ؟ از کیک های شما تعریف کنند ؟
پاسخ به این سوال ها ماهیت سیستم شما را میشخص میکند .
در مرحله بعد ٬ پس از انتخاب یک ماهیت واحد ٬ به سراغ تنظیم یک منوی مناسب
برای سیستم شما خواهیم رفت .

پکیچ راه اندازی کافه میکر

۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق

به اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *