چای ماسالا

چتای ماسالا

چای ماسالا




یکی از ترکیبات پر طرفدار در منو کافی شاپ ٬‌چای ماسالا است .
چای ماسالا یک چای هندی است . این چای حدود ۵۰۰۰ سال قدمت دارد . برای اولین بار در آسیای جنوبی تهیه و
سرو میشده است . این چای میتواند هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو شود .
برای تهیه یک چای ماسالای مرغوب باید حدود ۱۷ نوع ادویه گیاهی را با یکدیگر با نسبت های مشخص
ترکیب کنید .

ترکیبات چای ماسالا

تمام ادویه های به کار رفته در ترکیبات چای ماسالا ثابت نیستند اما ادویه های زیر در تمام ترکیبات به طور قطع مشاهده
میشوند .

  • میخک
  • دارچین
  • زنجبیل
  • فلفل سیاه
  • چای سیاه
  • شیر

امروزه و با صنعتی شدن مصرف چای ماسالا برند های مختلفی وجود دارند که این چای را به صورت آماده به فروش
میرسانند . در میان این برند ها اکثرا با کم یا زیاد شدن میزان دارچین و یا زنجبیل ٬‌میزان تندی و ملایم بودن چای
تعیین میشود .

طرز تهیه

برا تهیه انواع مختلف چای ماسالا به طور میانگین برای هر ۱۰۰ میل شیر داغ از ۶ گرم پودر ترکیب شده
چای ماسالا استفاده میکنیم . باید دقت داشته باشید که دمای شیر حداکثر به ۸۰ درجه برسد و نه بیشتر .

مضرات چای ماسالا

همانطور که میدانید گیاه دارچین و زنجبیل ٬‌از گیاهان گرم طبع محسوب میشوند . در نتیجه بسیار حساسیت زا
هستند  . حساسیت به این گیاهان معمولا به صورت بسته شدن مجاری تنفسی و در نهایت خفگی خواهد بود .
حتما قبل از سرو این چای به مشتریان خود ٬ از آن ها درباره عدم حساسیتشان به این نوع گیاه ٬ اطمینان حاصل کنید .

به اشتراک گذاری پست

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *