گارنیش ها و ظروف سرو غذا
گارنیش ها و ظروف سرو غذا
گارنیش ها و بحث ظرف های سرو توی کافه ها خیلی صدا و جنجال به پا کردند .
نوشیدنی و غذاهایی که سرو میشد ، مشتری با تعجب کامل به شکل و قیافه و همچنین ظرف سرو نگاه می کرد .
ظرف هایی که گاها هیچ ربطی به سرو غذا نداشته و وسیله ای با کاربردی دیگه هستند و یا ظرف های روحی و استیل که خیلی داغ می شدند و هم جلوه ی خوبی نداشتند و همچنین در موقع خوردن سر و صدای زیادی تولید می کنند و همچنان هم این داستان ادامه داره .
کافه دارها گاهی به تنها مسئله ای که توجه می کنند تفاوت است ، اینکه با این تفاوت اسم و رسم زیادی در می کنند و با ظروف خاص و سروهای متفاوت خود سر زیان ها می افتند .
اما برای مشتری اولین چیزی که جلب توجه می کند احساس راحتی در خوردن و بعد قیمت ها می باشد .
پس در ابتدا باید ظرف های سرو ، ظرف هایی انتخاب شوند که علاوه بر زیبایی راحتی را برای مشتری به همراه داشته باشد و همچنین متناسب با نوع آیتم باشد .
در اینجا مسئله ای که می شود به آن توجه کرد نوع و جنس ظرف هست . یعنی در خرید ظرف می شود ظرف هایی را انتخاب کرد که از جنس چوبی بوده و یا نوع طراحی آن به گونه ای است که احتمال شکستن آن به حداقل برسد ، در این صورت مشتری هم احساس راحتی بیشتری می کند .
و در آخر نکته ی مهمی که باید توجه داشت این است که ؛ هر چه گارنیش ها زیادتر و با متریال های گرانتری تهیه شود ، هزینه های ایتم ها زیادتر و قیمت نهایی را بسیار بالاتر می برد پس بهتر است سروها با گارنیش های معقول با قیمت های متناسب باشد .
دیدگاهتان را بنویسید