سیب زمینی سرخ شده !!!

سیب زمینی سرخ شده ترد

سیب زمینی سرخ شده !!!




سیب زمینی ترد سرخ شده

بسیاری از ما در کافه ها و رستوران ها سیب زمینی سرخ شده سفارش میدهیم !
در منزل به درست کردن سیب زمینی سرخ شده مشغول میشویم اما هیچگاه به تردی و
کیفیت رستوران ها موفق به سرخ کردن سیب زمینی  نمیشوید !!
با ۱ کیلو سیب زمینی شروع میکنیم !
سیب زمینی ها را به صورت خلال در می آوریم !
خلال هارا در آب جوش  ( همراه با ۱۰۰ گرم کره در آب ) به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم ( در حدی که پخته شود ولی له نشود ).
سیب زمینی های آب پز شده کره دار را از آب خارج کرده و بر روی  دستمال کاغذی پهن میکنیم تا به خوبی خشک شوند .
در این مرحله ۲ قاشق غذا خوری پودر سخاری . نمک به میزان لازم . نوک انگشت پودر پاپریکا . ۱ قاشق غذا خوری پودر
سیر و مقداری آویشن را بر روی سیب زمینی ها میپاشیم .
حال سیب زمینی هارا به مدت حداقل ۳ ساعت به فریزر منتقل میکنیم . در این مرحله سیب زمینی های آب پز
یخ میزنند و در مدت ۳ ساعت طعم مواد اضافه شده را به خود میگیرند .
روغن را تا دمای خیلی زیاد داغ میکنیم . کمی نمک به روغن اضافه کرده و سیب زمینی هارا به روغن داغ
اضافه میکنیم  . سیب زمینی های طعم دار یخ زده در مدت کوتاهی سرخ و ترد میشوند .
هم زدن در این مرحله به طلایی شدن یکدست سیب زمینی ها کمک میکند .
نوش جان !!!




 

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *