مدیریت پیشرفته
مقدمه ای بر کافه
یکی از دوره های جدیدی که در آکادمی مجموعه کافه میکر به شما دوست داران قهوه و کافه و رستوران آموزش داده خواهد شد ،
مقدمه ای کلی بر اتفاقات یک کافه و یا رستوران خواهد بود .
سرفصل های آموزشی :
- مقدمه ای جامع بر منوی قهوه یک کافه
- مقدمه ای جامع بر منوی بار سرد یک کافه
- مقدمه ای جامع بر کنترل کاست یک منو
- مقدمه ای جامع بر منوی غذا
مناسب برای :
این دوره در ۲ روز و ۱۰ ساعت برگزار خواهد شد .
این دوره مناسب برای افرادی هست که صاحب کسب و کار یک کافه و یا رستوران هستند .
نیازی به دانش عمیق از قسمت های مختلف یک کافه ندارند و قصد کنترل و یا مدیریت یک مجموعه را دارند .
در این دوره با دیدن آموزش های عملی از قسمت های مختلف یک مجموعه ، توانایی کنترل کیفیت مجموعه را خواهید داشت .
در این دوره آشنایی های لازم برای نظارت بر کار افراد مختلف هر قسمت کافه و یا رستوران خود را ، کسب خواهید کرد .
در روز دوم به طور دقیق و گسترده بر نکات مدیریتی یک مجموعه خواهیم پرداخت .
قیمت این دوره در مجموعه ما ۵۰۰/۰۰۰ تومان خواهد بود .
دیدگاهتان را بنویسید