بستنی در کافه
بستنی
در منوی اکثر کافی شاپ ها امروزه شاهد آیتم های بستنی مختلفی هستیم .
بستنی های اسکوپی ٬ بستنی های میوه ای گارنیش شده با انواع میوه های تازه .
باید سعی کنیم از استفاده بستنی های تکراری که در اکثر ویتامینه ها با قیمت های کمتر یافت میشوند
در منوی کافه خودداری کنیم .
حال چه آیتم هایی را جایگزین کنیم ؟
اگر در سیستم خود امکان استفاده و خرید از دستگاه های بستنی ساز و دشرساز را دارید ٬
پس بهتر است با طعم های جدید بستنی به استقبال مشتریان خود بروید .
اما قیمت دستگاه های دشر ساز بسیار بالا رفته است ٬ پس این سیستم را به شما پیشنهاد نمیکنیم !
حال میتوانید با استفاده از کمی خلاقیت ٬ بستنی های دست ساز خود را در منو به مشتریان عرضه کنید .
روشی که ما به شما پیشنهاد میکنیم برای داشتن بستنی های دست ساز ٬با بیس های بستنی شکلاتی و وانیلی
درست میشوند .
به طور مثال ٬ با کمی دقت بستنی وانیل را در دمای اتاق نرم کنید ٬ حال شربت مورد نظر خودتان را که
با رسپی خلاقانه خودتان تهیه شده به بستنی وانیل اضافه کنید و به خوبی هم بزنید !
باید در نظر داشته باشید که اگر بستنی بیش از حد نرم شده باشد ٬ بافت آب و بستنی از هم جدا میشود .
در این مورد با یخ زدن دوباره بستنی ٬ بافت های یخی در بافت بستنی به وجود می آیند !
شربت طعم دهنده
طعم دهنده ای که ما به شما پیشنهاد میکنیم به طور مثال برای یک بستنی نوتلا و بادام زمینی …
استفاده از میزان دلخواه از نوتلا و کره بادام زمینی و نرم کردن آن با کمی شیر و سپس اضافه کردن کمی
سیروپ موز و توت فرنگی است .
این شربت را به بستنی وانیل اضافه کنید و بگذارید به خوبی هم بخورند ! حال بستنی را به فریزر منتقل کرده
تا باز بستنی شما یخ بزند !
حال شما یک بستنی خاص و مخصوص به خودتان تهیه کرده اید !
با کمی خلاقیت میتوانید فروش خود را حفظ کنید … !
دیدگاهتان را بنویسید