کتلت ژامبون پنیری

کتلت ژامبون پنیری




مواد لازم

  • آرد :  یک پیمانه ( ۶۰ گرم )
  • بیکینگ پودر‌:  ۲  قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم ( میتوانید از پاپریکا نیز استفاده کنید )
  • تخم‌ مرغ :  یک عدد
  • شیر : ۲۰۰ میلیلیتر
  • پنیر چدار رنده‌شده : ۱۰۰ گرم ( میتوانید از پنیر پارمسان نیز استفاده کنید )
  • ژامبون خرد‌شده  : ۳۰۰  گرم
  • پیازچه ریز خردشده  : ۱۲۰ گرم

نوش جان !!!

به اشتراک گذاری پست

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *