مرغ سیردار ترش

مرغ سیردار ترش




مرغ یکی از مواد اولیه خام آشپزی به شمار میرود که میتوان طعم های اعجاب آوری را از ترکیب مواد مختلف
با آن به دست آورد .
امروز میخواهیم سینه مرغ را با لیموی تازه و مقداری از فلفل های تند اما خوشمزه ترکیب کنیم .

مواد لازم

  • نمک : ۱ قاشق چایی خوری
  • فلفل سیاه : ۱\۲ قاشق چایی خوری
  • فلفل قرمز : ۱\۲ قاشق چایی خوری
  • پاپریکا : ۱\۴ قاشق چایی خوری
  • پودر سیر تازه : ۱\۲ قاشق چایی خوری
  • پودر پیاز ساده : ۱\۴ قاشق چایی خوری
  • پودر آویشن : ۱\۴ قاشق چایی خوری
  • پودر جعفری : ۱\۴ قاشق چایی خوری
  • سینه مرغ تازه : ۱۵۰ گرم
  • کره : ۱۰۰ گرم
  • روغن زیتون : ۵۰ گرم
  • سیر تازه له شده : ۲ حبه
  • آب لیمو تازه  : ۸۰ میلیلیتر

طرز تهیه

  1. در یک کاسه کوچک ٬ نمک ٬ فلفل سیاه ٬ فلفل قرمز ٬ پاپریکا ٬ پودر سیر ٬ پودر پیاز ٬ آویشن
    و جعفری را هم بزنید تا به خوبی یکدست شوند . نیمی از روغن زیتون را نیز اضافه کنید تا
    حالت سس به خود بگیرد .
  2. مرغ ها را در کاسه خوب هم بزنید تا سس به همه طرف مرغ ها بچسبد .
  3. در یک کاسه کوچک ٬ ۲ حبه سیر و آب لیمو را هم بزنید .
  4. در یک تابه ٬ کره و روغن زیتون را داغ کنید .
  5. مرغ های آماده شده را درون مخلوط کره و روغن زیتون ۶ دقیقه هر طرف را به خوبی سرخ کنید .
  6. مرغ های نیم پز را درون ترکیب آب لیمو و سیر بغلتانید .
  7. باز به درون روغن برگردانید تا فرآیند طلایی شدن مرغ ادامه یابد .
  8. نوش جان !!!



 

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *