22
اکتبر
ماکتل بلکبری ـ آناناس
برای تهیه این ماکتل باید حدود ۳۰ گرم میوه بلکبری تازه و یا پوره بلکبری را... ادامه مطلب
23
ژانویه
سس بشامل یکی از سس های پایه توی آشپزی ایتالیایی و فرانسوی محسوب میشه . تاریخچه و ایناشو همش... ادامه مطلب
01
سپتامبر
دسر کافه
یکی از هیجان انگیز ترین آیتم های که میتوان در یک کافی شاپ به سراغ آن رفت ٬... ادامه مطلب
05
سپتامبر
آکوفرسکا
هندوانه جزو میوه های پرطرفدار در کافه محسوب میشود . ترکیبات بیشماری را میتوان با این میوه
خوش عطر درست... ادامه مطلب
15
ژوئن
اگر صاحب کسب و کار یک کافه و یا رستوران باشید ، متوجه خواهید شد که حاشیه سود قسمت... ادامه مطلب
04
اکتبر
فراپه شکلات
فراپه یکی از ترکیبات هیجان انگیز کافه به شمار می آید .
ترکیبات شیر و یخ … !
در این... ادامه مطلب
04
سپتامبر
کوکتل پاپایا توت فرنگی
مواد مورد نیاز
آب پرتقال
میوه پاپایا ( پوره پاپایا )
آب لیمو تازه
عسل رقیق شده با آب
توت فرنگی... ادامه مطلب
30
دسامبر
لاته ، یکی از ترکیبات پر طرفدار شیر با قهوه در کافی شاپ ها است .
حال میتوانید با لوازم... ادامه مطلب
06
اکتبر
یکی دیگر از دسر های که جای خالی آن را در فضای کافه و رستوران به صورت تامل شده... ادامه مطلب
20
ژوئن
سالاد سزار ، یک سالاد پر طرفدار ایتالیایی که توسط <سزار کاردینی> در مرز مکزیک و آمریکا متولد شد... ادامه مطلب
دیدگاهتان را بنویسید