پنه آلفردو

تقریبا در تمام کافی شاپ های اطراف یک آیتم غذایی را در منوی غذا مشاهده میکنیم .

پنه آلفردو

رسپی های مختلفی را برای درست گردن این غذای ایتالیایی میتوان یافت . تقریا این رسپ یکی از رسپی های پایه این غذا است .
میتوانید با اضافه کردن آیتم های مختل و ادویه های جدید به طعم های جدید دست پیدا کنید .

مواد لازم جهت تهیه مرغ های پنه

  • ۲ قاشق غذا خوره کره
  • ۳۰۰ گرم سینه مرغ اسلایس شده
  • نصف قاشق چایی خوری نمک
  • نصف قاشق چایی خوری فلفل
  • نصف قاشق چایی خوری پودر ریحان خشک شده
  • نصف قاش چایی خوری آویشن

 

مواد لازم جهت تهیه سس پنه

  • ۲ قاشق غذا خوری کره
  • ۴ حبه سیر خرد شده
  • ۳ قاشق غذا خوری آرد
  • ۲ فنجان متوسط شیر کمچرب
  • نصف قاشق چایی خوری نمک
  • نصف قاشق چایی خوری فلفل
  • نصف قاشق چایی خوری پودر ریحان خشک شده
  • نصف قاش چایی خوری آویشن
  • ۴ قاشق غذا خوری پنیر پارمسان

برای گارنیش میتوانید از کمی جعفری استفاده کنید .

 

 

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *