کوردن بلو
کوردن بلو
کوردن بلو یکی از اسنک های پر طرفدار منو های کافه و رستوران میباشد .
روش های متفاوتی برای درست کردن کوردن بلو وجود دارد . این اسنک ساده همراه با کالری مناسب
یک میانوعده مغزی همراه با میزان متعادل چربی و پروتعین و فیبر را برای شما به ارمغان می آورد .
مواد لازم
- سینه مرغ خالص
- بیکن (ژامبون)
- نمک فلفل پاپریکا آریشن
- سیر
- روغن زیتون
- پنیر گودا
- کره
- تخم مرغ
- آرد
- پود سوخاری
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را بر روی یک سطح صاف پخش کنید . به آرامی مرغ را بکوبید تا کامل پخش شود .
در مرحله بعد مقدار کره همراه با کمی روغن زیتون و سیر رنده را بر روی سینه مرغ پهن کنید .
مرغ را در یخچال قرار دهید تا مزه کره و سیر به خورد مرغ برود . ( به مدت ۲ ساعت )
در مرحله بعد ادویه هارا به میزان لازم به بر روی مرغ اضافه کنید . در این مرحله میتوایند از انواع سس های تند
خردل و … برای مزه دار کردن مرغ استفاده کنید .
در مرحله بعد ۲ الی ۵ برگ بیکن را بر روی مرغ پهن کنید .
در مرحله بعد ۲ ورق پنیر گودا را بر روی بیکن ها پهن کنید . ( میتوانید از هر پنیر استفاده کنید )
مرغ را با تمام مخلفات روی آن به آرامی لوله کنید . برای اطمینان از تعدادی خلال دندان برای بستن لبه های
لوله شده استفاده کنید . در مرحله بعد کوردن بلو را ابتدا درون یک ماهی تابه با حداقل روغن سرخ کرده و در
انتها میتوایند برای مغز پخت کردن ٬ درون فر به مدت کوتاه آن را حرارت دهید .
میتوانید برای گارنیش ( زیباسازی ) بشقاب خود از مقداری جعفری و ریحان و لیمو استفاده کنید .
به یاد داشته باشید که حرارت به مقدار زیاد باعث پخش شدن پنیر های درون مرغ شده و مزه بدی به
کوردن بلوی شما خواهد داد . برای سرخ کردن از کره نیز میتوانید استفاده کنید .
دیدگاهتان را بنویسید