مرغ سیردار ترش
مرغ یکی از مواد اولیه خام آشپزی به شمار میرود که میتوان طعم های اعجاب آوری را از ترکیب مواد مختلف
با آن به دست آورد .
امروز میخواهیم سینه مرغ را با لیموی تازه و مقداری از فلفل های تند اما خوشمزه ترکیب کنیم .
مواد لازم
- نمک : ۱ قاشق چایی خوری
- فلفل سیاه : ۱\۲ قاشق چایی خوری
- فلفل قرمز : ۱\۲ قاشق چایی خوری
- پاپریکا : ۱\۴ قاشق چایی خوری
- پودر سیر تازه : ۱\۲ قاشق چایی خوری
- پودر پیاز ساده : ۱\۴ قاشق چایی خوری
- پودر آویشن : ۱\۴ قاشق چایی خوری
- پودر جعفری : ۱\۴ قاشق چایی خوری
- سینه مرغ تازه : ۱۵۰ گرم
- کره : ۱۰۰ گرم
- روغن زیتون : ۵۰ گرم
- سیر تازه له شده : ۲ حبه
- آب لیمو تازه : ۸۰ میلیلیتر
طرز تهیه
- در یک کاسه کوچک ٬ نمک ٬ فلفل سیاه ٬ فلفل قرمز ٬ پاپریکا ٬ پودر سیر ٬ پودر پیاز ٬ آویشن
و جعفری را هم بزنید تا به خوبی یکدست شوند . نیمی از روغن زیتون را نیز اضافه کنید تا
حالت سس به خود بگیرد . - مرغ ها را در کاسه خوب هم بزنید تا سس به همه طرف مرغ ها بچسبد .
- در یک کاسه کوچک ٬ ۲ حبه سیر و آب لیمو را هم بزنید .
- در یک تابه ٬ کره و روغن زیتون را داغ کنید .
- مرغ های آماده شده را درون مخلوط کره و روغن زیتون ۶ دقیقه هر طرف را به خوبی سرخ کنید .
- مرغ های نیم پز را درون ترکیب آب لیمو و سیر بغلتانید .
- باز به درون روغن برگردانید تا فرآیند طلایی شدن مرغ ادامه یابد .
- نوش جان !!!
دیدگاهتان را بنویسید