30
دسامبر
لاته ، یکی از ترکیبات پر طرفدار شیر با قهوه در کافی شاپ ها است .
حال میتوانید با لوازم... ادامه مطلب
23
ژانویه
سس بشامل یکی از سس های پایه توی آشپزی ایتالیایی و فرانسوی محسوب میشه . تاریخچه و ایناشو همش... ادامه مطلب
31
آگوست
مواد لازم
آناناس : ۲ حلقه
موز : نصف یک موز متوسط
بستنی وانیل : ۲ اسکوپ یا حدود ۱۵۰ گرم
شیر کم... ادامه مطلب
29
مه
با پیشرفت دکوراسیون در منازل امروزی ، دیدن یک بار کوچک در منازل ، تعجب بر انگیز نخواهد بود... ادامه مطلب
06
اکتبر
یکی دیگر از دسر های که جای خالی آن را در فضای کافه و رستوران به صورت تامل شده... ادامه مطلب
22
اکتبر
ماکتل بلکبری ـ آناناس
برای تهیه این ماکتل باید حدود ۳۰ گرم میوه بلکبری تازه و یا پوره بلکبری را... ادامه مطلب
25
ژانویه
پاستا یکی از محبوبترین غذاهای بازار کافه و رستوران در ایران محسوب میشه … چرا ؟ چون هم سریع... ادامه مطلب
10
سپتامبر
باید سعی کنیم بتوانیم در منوی خود استارتر های خوبی را جای دهیم .
استارتر ها باید کوچک ٬ سبک... ادامه مطلب
16
سپتامبر
مرغ سوخاری یکی از غذاهای فست فودی بسیار خوشمزه اما در عین حال بسیار چرب و پر انرژی .
برای... ادامه مطلب
20
ژوئن
سالاد سزار ، یک سالاد پر طرفدار ایتالیایی که توسط <سزار کاردینی> در مرز مکزیک و آمریکا متولد شد... ادامه مطلب
دیدگاهتان را بنویسید