منوی صبحانه
صبحانه
در اکثر کافه ها منوی صبحانه به صورت جداگانه و در ساعت اولیه صب سرو میشود .
این سیاست یک سیاست صحیح است .
یکی از راه هایی که در تنظیم منوی صبحانه برای کافه ها در نظر میگیریم ٬ کمتر بودن قیمت ( سود کافه )
در قایس با قیمت گذاری عادی منو است .
اکثرا مشتریان به صبحانه های کم قیمت عادت دارند .
سعی کنید در منوی صبحانه از وعده های سنگین استفاده نکنید . متناسب بودن پرس غذایی بسیار اهمیت دارد .
در منوی صبحانه میتوانید از پکیج های غذایی نیز استفاده کنید .
به طور مثال از قرار دادن یک منوی کرپ صبحانه در کنار یک لاته لذیذ استقبال زیادی خواهد شد .
نان
استفاده از حجم زیاد نان در کنار پرس غذایی صبحانه ٬ باعث اتلاف هزینه و بالا رفتن ضایعات شما خواهد شد .
به یاد داشته باشید از نان های تازه و روزانه استفاده کنید .
اگر در فضای کافه صبحانه هایی مانند کرپ و وافل سرو میکنید ٬ حتما از خوش عطر بودن این نوع شیرنیجات
( با استفاده از طعم دهنده های عطر دار ) مطمعن شوید . این رایحه باعث افزایش فوش شما خواهد شد .
فروش به اداره ها
تقریبا برای همه ما پیش آمده که سر صبح کارمندان ا نان به دست به سمت محل کار مشاهده کنیم .
تقریبا در تمام محلات شهر نیز اداره ها وجود دارند .
شما میتوانید با بستن یک منوی سبک ٬ ارزان اما جذاب ٬ به سمت اداره ها بروید .
اکثر اداره ها آماده عقد قرار داد های پیمانکاری برای صبحانه و یا پذیرایی های روزانه هستند .
با اینکا میتوانید یک فروش امن و مطمعن برای خود ایجاد کنید .
حتما به یاد داشته باشید در بسته بندی های بیرون بر سیستم شما ٬ نام و لولگوی شما باید در چشم باشد .
اینکار یک تبلیغ غیر مستقم اما کاملا موثر برای شما خواهد بود .
به یاد داشته باشید قیمت گذاری صحیح صبحانه از طرف شما باعث ترغیب شدن سیستم مورد نظر خواهد شد .
دیدگاهتان را بنویسید