افزایش میزان سود دهی

صرفه جویی

افزایش میزان سود دهی




برای افزایش عدد برداشتی یا به اصطلاح سود برداشتی از یک سیستم غذایی شما ۲ راه در پیش رو دارید .

  1. افزایش عدد فروش
  2. افزایش دقت در صرفه جویی

افزایش عدد فروش راه های زیادی را در بر میگیرد که در این مطلب آن را بررسی نمیکنیم . اما افزایش دقت در صرفه جویی یک مبحث ساده اما مهم است .
در هر سیستمی  مقدار قابل توجه عدد بابت هزینه های اتلافی صرف میشود . این هزینه ها در هر سیستمی میتواند متفاوت باشد .
شما باید با دقت تمام و لیست کردن تمام این هزینه های اتلافی سیستم سعی در اصلاح نمودن آن ها داشته باشید .

چند نمونه از نقاط اتلافی در سیستم های کافه و رستوران

  • در قسمت پرداخت قبوض آب ، برق ، گاز باید با دقت هرچه تمام تر به سراغ صرفه جویی بروید . به راحتی میتوان در ساعات خلوت کاری سیستم
    از روشن نگه داشتن دستگاه های اضافی جلوداری کرد . میتوان در ساعات خلوت دستگاه هایی که گاز مصرف میکنند را خاموش نگاه داشت .
    در خرید دستگاه های گرمایشی و یا سرمایشی و یا حتی تجهیزات بار و آشپزخانه ، با دقت به مصرف آن ها خرید کرد .
    در قسمت شست و شوی ظروف ، میوه ها و …. میتوان با کمی دقت یک روش ساده برای مصرف کمتر آب در نظر گرفت .
  • قسمت مصرف سبزیجات و میوه ها چه در کافه ها و چه در رستوران ها شامل ضایعات زیادی هستند . میتوان با بالا بردن دقت خرید بر روی کیفیت
    مقدار قابل توجهی از ایا ضایعات را کنترل کرد .
  • در قسمت خریداری گوشت و مرغ نیز همچنین میتوان با دقت در کیفیت خرید مقدار زیادی از این ضایعات را کاهش داد .
  • در قسمت مواد اولیه مصرف شده توسط پرسنل نیز میتوان با کمی کنترل این رفتار را نیز کاهش داد .
  • ممکن است چندین جایگته دیگر مختص سیستم شما برای صرفه جویی وجود داشته باشد . با کمی دقت میتوان آن ها را یافته و اصلاح کرد .

با رعایت تمام این میوارد میتوانید سود خود را تا عدد ۱۵ درصد در ماه افزایش دهید . این عدد در سال یک عدد قابل توجه برای سیستم شما خواهد بود .

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *