تعریف های قدیمی اما مهم !

لاته کاپوچینو موکا ماکیاتو

تعریف های قدیمی اما مهم !

قطعا تمام کسانی که حتی مقدار کمی با دنیای کافه و کافی شاپ آشنا باشند ، تعریف اسمی ، ترکیبات معروف قهوه ، مانند لاته ، کاپوچینو و … را میدانند !
اما حتی با مقدار زیادی محتوا درباره تفاوت این ترکیبات ، باز هم شاهد سرو شدن اشتباه برخی از این ترکیبات هستیم .
ترکیباتی مانند لاته ، کاپوچسنو ، موکا ، انواع ماکیاتوها و …. ، تعریف های بین المللی و ثابتی دارند . طریقه سرو کاملا به شما بستگی دارد ، اما نسبت های
شیر و قهوه و افزودنی ها باید ثابت باشد .
باری دیگر در این مطلب ، ۴ نوع از این ترکیبات را با هم مرور میکنیم .

لاته

لاته تقریبا معروترین و پرطرفدارترین ترکیب شیر با قهوه است .
در این ترکیب که حجم تقریبی ۳۰۰ الی ۳۲۰ سی سی دارد ، از یک شات اسپرسو به حجم ۳۰ سی سی و حدودا ۲۸۰ سی سی شیر فوم دار ، استفاده میکنیم .
برای زیبایی هرچه بیشتر از هنری به نام لاته آرت بر روی این نوشیدنی گرم خوش طعم ، استفاده میکنیم .

کاپوچینو

در این ترکیب باز هم از یک شات اسپرسو به حجم ۳۰ سی سی و حدودا ۱۸۰ سی سی ترکیب شیر و فوم غلیظ بر روی آن ، استفاده میکنیم .
تفاوت اصلی این ترکیب با لاته در بالانس طعمی بین قهوه و شیر است .
از دارچین هم میتوان برای تزیین کف کاپوچینو ، استفاده کرد .

اسپرسو ماکیاتو

کلمه ماکیاتو به معنی ، لکه شیر است .
در این ترکیب از یک شات اسپرسو به حجم ۳۰ سی سی و حدودا ۱ قاشق کف سنگین شیر ، استفاده میکنیم .
این ترکیب نیز خجم حدودی ۴۰ سی سی خواهد داشت و در لیوان تک شات اسپرسو سرو میشود .

موکا

موکا ترکیبی از قهوه اسپرسو ، شیر فوم دار غلیظ و کمی شکلات است .
این ترکیب حجم کلی حدودا ۲۸۰ سی سی دارد که از ۲۵ گرم سس شکات ، ۳۰ سی سی قهوه اسپرسو و حدودا ۲۰۰ سی سی شیر فوم دار با کف غلیظ ، تشکیل شده است .
میزان شکلات در این ترکیب میتواند با سلیقه شما بسته به نوع شکلات استفاده شده کم یا زیاد شود .  از خامه نیز میتوان برای تزیین بر روی این نوشیدنی گرم بهره برد .

استفاده از قهوه اسپرسو دبل ( ۶۰ سی سی ) در هر یک از این ترکیبات ، یک سلیقه شخصی خواهد بود و در نظر داشته باشید که اصول این رسپی های بین المملی
تعیین شده است .

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *