*** تمام کلاس ها به دلیل بیماری کرونا میتوانند به صورت خصوصی و بدون افزاش قیمت انتخاب شوند ***
باریستا
سرفصل های آموزش باریستا :
روز اول آموزش باریستا : اسپرسو
- کار با دستگاه
- شناخت انواع قهوه
- ست کردن گرایندر با ماشین اسپرسو
- عصاره گیری صحیح
- آموزش دم آوری قهوه ترک
- آموزش دم آوری فرنچ پرس
- نگهداری دستگاه
- بک واش دستگاه
روز دوم آموزش باریستا : لاته آرت
- کاپ شناسی
- پیچر شناسی
- شیمی شیر
- فوم گیری صحیح
- آموزش ریزش صحیح شیر
- آموزش پترن های اولیه
روز سوم آموزش باریستا : دم اوری قهوه های موج سوم
- آشنایی با انواع قهوه سینگل اورجین
- آشنایی با انواع قهوهاسپیشیالیتی
- آشنایی با انواع گرایند انواع قهوه های دمی
- آشنایی با انواع وسایل دم آوری موج سوم
- آشنایی با انواع متد ها
- آشنایی با رشیو
- تربیولنس
- تاثیرات دما در قهوه
- اکسترکشن
- عصاره گیری صحیح قهوه های موج سوم
روز چهارم آموزش باریستا : بارتندری
- تاریخچه بارتندر جهان
- آشنایی با انواع لوازم
- شناخت انواع لیوان
- آشنایی با انواع یخ
- طمع شناسی
- آشنایی کامل با انواع متدها
- ساخت انواع نوشیدنی بر اساس متد ها و تکنیک های جهانی
- آموزش انواع گارنیش
- آموزش انواع متدهای دودی کردن
- سیروپ شناسی
- آموزش ساخت سیروپ
زمان
- ۲۰ مرداد ماه (دو شنبه) الی ۲۳ مرداد ماه (پنج شنبه)
- ۲۷ مرداد ماه (دو شنبه) الی ۳۰ مرداد ماه ( پنج شنبه)
مکان
- خیابان انقلاب – خیابان اسکو
از دوره های آموزشی ما چه میدانید ؟!
گواهینامه های پایان دوره ( اختیاری همراه با هزینه جداگانه )
- گواهینامه مجموعه کافه میکر
- مدرک معتبر بین المللی نوبل آلمان ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
- مدرک معتبر بین المللی از آکسفورد انگلستان ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
- مدرک معتبر بین المللی از اتحادیه اروپا (WTG) ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
- مدرک معتبر بین المللی حرفه ای از نوبل آلمان ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
- مدرک معتبر بین المللی the chefs cut بلژیک با امتیاز مهاجرتی ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
اطلاعات بیشتر
- تماس : ۰۹۱۹۸۰۱۴۴۹۷ –- ۰۲۱۶۶۴۱۳۱۳۵ – ۰۹۱۹۳۹۵۹۳۸۵
- همراه با اعطای مدرک فنی حرفه ای در صورت درخواست هنرجویان
- www.cafeyab.com www.eliron.ir
برنامه درسی خالی است
16,000,000 ریال