تجهیزات کلی آشپزخانه ( قسمت دوم )
انواع سرخ کن
به طور کلی سرخ کن های مد نظر ما به ۲ دسته کلی تقسیم میشوند :
سرخ کن صنعتی برقی
سرخ کن صنعتی گازی
از طرفی دیگر حجم و تعداد لگن سرخ کن ها نیز بسیار مهم خواهند بود .
سرخ کن صنعتی برقی
بهترین مدل سرخ کنی که میتوان برای یک مجموعه تهیه کرد این نوع سرخ کن خواهد بود .
مکانیز کاری این سرخ کن ها بسیار ساده است ، یک یا چندین المنت برقی که در زیر لگن ها تعبیه شده اند و
با گرم شدن ، به داغ شدن روغن کمک میکنند . هرچه قیمت این سرخ کن ها بالاتر برود ، جنس استیل بهتر
( نسوز ) میشود ، تعداد المنت ها بیشتر میشود ( زمان داغ شدن حجم زیاد روغن بسیار کاهش پیدا میکند ) .
شیر تخلیه در این نوع سرخ کن ها به شما کمک میکند در کمترین زمان روغن استفاده شده را به راحتی
جهت تعویض و یا صافی ، تخلیه کنید .
مهمترین ویژگی برتر سرخ کن های برقی نسبت به سرخ کن های گازی ، جلوگیری از سوختن روغن است .
المنت گرما با ثابت نگاه داشتن دمای روغن در دمای دلخواه باعث میشود که روغن به دمای
سوختن نرسد .
سرخ کن صنعتی گازی
این نوع سرخ کن ها در ظاهر دقیقا مشابه سرخ کن های برقی هستند ، اما در عملکرد بسیار
ضعیف تر خواهند بود . نبود سیستم برقی ، باعث میشود قیمت این سرخ کن ها حداقل ۴۰ %
از نوع مشابه برقی کمتر باشد .
مکانیزم این نوع سرخ کن ها ، یک یا چند ردیف شعله که در زیر لگن روشن است ، خواهد بود .
مشکلات این نوع سرخ کن ها به نسبت سرخ کن های برقی :
مشکل در روشن کردن شعله زیر سرخ کن
یکسان نبودن حرارت درون روغن
طولانی بودن مدت زمان داغ شدن روغن
کم بودن عمر روغن به نسبت مدل مشابه برقی
خرید سرخ کن های گازی را در حد امکان ، پیشنهاد نمیکنیم .
خرید سرخ کن های چند لگنه ( معمولا ۲ لگن ) به ۲ نکته بستگی دارد :
۱-حجم فروش مجموعه
۲-استفاده از روغن
هیچگاه نباید لگن سرخ کردنی های سوخاری مانند مرغ و بال سوخاری ، با روغن سرخ کردن
سیب زمینی ، یکسان باشد .
اینکار اول عمر روغن شمارا کم کرده و در نهایت کیفیت کار را کاهش میدهد .
دیدگاهتان را بنویسید