۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت هفتم)

کافه موفق

۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت هفتم)




  • منوی کافی شاپ خود را تعیین کنید

در کافی شاپ چه آیتم هایی به مشریان عرضه میشود ؟

فهمیدن این موضوع که در کافه خود چه آیتم هایی را به مشتریان عرضه میکنید ٬ دقیقا نقطه مرکزی تجارت شما
خواهد بود . بدون انتخاب یک منوی صحیح ٬‌شما نمیتوانید لیست لوازم مورد نظر خود را صحیح انتخاب کنید .
نمیتوانید بودجه بندی برنامه ریزی خود را به طور صحیح پیاده کنید . نمیتوانید دکور خود را به طور صحیح
پیاده سازی کنید و ….. !‌
پس داشتن یک منوی صحیح را جدی بگیرید  .
دقیقا به موازات اینکه قهوه و چای آیتم های مهمی در منو ی شما هستند ٬ از این امر نیز غافل نباشید که
آیتم های مهم دیگری همچون منوی دسر ٬ نوشیدنی سرد و کیک های شما نیز بسیار مهم هستند .

با نوشتن یک لیست اولیه از آیتم هایی که میخواهید سرو کنید ٬ شروع کنید .
حال منوی ساده ای که نوشته اید در کنار حدسی که از بازار اطراف مکان کافه خود دارید قرار دهید .
در نهایت به آیتم هایی خواهید رسید که مناسب منوی شما هستند .

در خیلی از سیستم هایی که راه اندازی میشوند ٬ منو در لیست آخرین کار هایی قرار میگیرد که انجام میشود .
اما این امر و اولویت بندی کاملا غلط است . منو باید جزو اولین الویت های لیست شما باشد  .
در نوشتن یک منوی خوب اصول لازم را رعایت کنید .

پکیچ راه اندازی کافه میکر

۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *