نودل کره پنیر (پارمسان)

نودل کره پارمسان

نودل کره پنیر (پارمسان)




نودل کره پنیر (پارمسان)

یکی از غذاهای سریع که میتوانید در منوی خود به عنوان پیش غذایی جذاب داشته باشید ٬ نودل است .
نودل ها میتوانند در طعم های مختلف و مدل های گوناگون سرو شوند .

جلوگیری از چسبیدن نودل ها به هم

  • قبل از ریختن آب دورن ماهی تابه ٬ نمک را به ظرف اضافه کنید.
  • قبل از روشن کردن زیر ماهی تابه ٬ مقداری روغن زیتون به آن اضافه کنید.
  • وقتی که آب به طور کامل همراه با روغن زیتون به جوش آمد ٬ نودل را به آن اضافه کنید و زیر شعله را کم کنید .
  • به هیچ عنوان بع از خالی کردن نودل ها از ماهی تابه به ظرف ٬ آب سرد بر روی آن ها نریزید .
  • در مورد این رسپ میتوانید کمی خامه ه آب اضافه کنید .

مزه دار کردن نول

  • پختن در آب مرغ یا گوشت .
  • جوش آمدن در آب همراه با سبزیجات مختف (ریحون ٬ نعنا ٬ رزماری ٬ آوزیشن و ….)
  • جوشیدن در سیر فراوان ( مزه کمی به خود خواهد گرفت)

درست کردن سس سیر خامه

  • در یک ظرف کوچک ۳ قاشق چایی خوری کره را به آرامی آب کنید .
  • ۱ حبه سیر خورد شده را به کره اضافه کنید و ۳۰ ثانیه هم بزنید .
  • ۱ فنجان شیر را به ترکیب اضافه کنید و به خوبی هم بنزنید .
  • به آرامی ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید را به ترکیب اضافه کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند .
  • فلفل و نمک را به میزان لازم به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه قل بخورد .
  • کمی پنیر پارمسان را بر روی سس بریزید و صبر کنید تا ترکیب شود .

پس از پخت نودل در آب مرغ و سبزیجات ٬ نودل هارا آبکش کرده تا خشک شوند .
سپس نودل هارا به سسی که درست کردید اضافه کنید و به آرامی هم بزنید .
اجازه دهید برای مدت ۵ دقیقه در هم جوش بخورند تا طعم های مختلف در ترکیب
یکسان شود .
در مرحله آخر کمی شوید را برای گارنیش و زیبایی بر روی نودل ها بریزید .
نوش جان ….




 

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *