03
آگوست
Spaghetti Bolognese
یکی از ابتدایی ترین رسپی های اسپاگتی بلونزا که از آلمان متولد شد و اما به اشتباه به... ادامه مطلب
22
اکتبر
ماکتل بلکبری ـ آناناس
برای تهیه این ماکتل باید حدود ۳۰ گرم میوه بلکبری تازه و یا پوره بلکبری را... ادامه مطلب
10
سپتامبر
باید سعی کنیم بتوانیم در منوی خود استارتر های خوبی را جای دهیم .
استارتر ها باید کوچک ٬ سبک... ادامه مطلب
23
سپتامبر
مرغ یکی از مواد اولیه خام آشپزی به شمار میرود که میتوان طعم های اعجاب آوری را از ترکیب... ادامه مطلب
04
اکتبر
فراپه شکلات
فراپه یکی از ترکیبات هیجان انگیز کافه به شمار می آید .
ترکیبات شیر و یخ … !
در این... ادامه مطلب
30
اکتبر
در اکثر منوهای کافی شاپی ترکیبات طعم دار همراه با شیر و قهوه و یخ به چشم میخورند .... ادامه مطلب
13
سپتامبر
شما به راحتی میتوانید در کافه یا رستوران خود کیک بستنی درست کنید .
با یک ظرف نوشابه ساده به... ادامه مطلب
28
آگوست
استیک نیویورکی با سیب زمینی کره سیر
یکی از رسپی های خاص استیک روز دنیا ٬ استیک نیویورکی است .
مزیتی... ادامه مطلب
15
مه
برگر یک کلمه آمریکایی به معنی پیچش است .
این نوع از غذا های فست فودی در از سال ۱۸۹۰... ادامه مطلب
15
سپتامبر
یک پیش غذای کم حجم ٬ اشتها آور و جذاب را امروز به شما معرفی میکنیم
مواد لازم
روغن زیتون :... ادامه مطلب
دیدگاهتان را بنویسید