استفاده از آیتم های کمبو (ترکیبی)

استفاده از آیتم های کمبو (ترکیبی)




استفاده از آیتم های کمبو (ترکیبی)

یکی از راه های موثر افزایش فروش ٬ یا به عبارتی تشویق مشتری بر انتخاب گزینه هایی با سود بیشتر
قرار دادن آیتم های ترکیبی در منوی شما است .
به طور مثال در منوی کافه شما چای با قیمت ۱۰ هزار تومان و یک اسلایس کیک شکلاتی
با قیمت ۸ هزار تومان به فروش میرسد . در حالت عادی مشتری باید مبلغ ۱۸ هزار تومان برای
سفارش این دو آیتم بپردازد . شما میتوانید ٬ با قرار دادن این دو آیتم به صورت یک آیتم ترکیبی
و کم کردن قیمت به طور مثال ۱۵ هزار تومان ٬‌مشتریان بیشتری را به سفارش این دو آیتم
تشویق کنید .

نیاز نیست آیتم های زیادی را به صورت ترکیبی انتخاب کنید .  یک منوی قهوه با کیک و یک منوی چای
یا دمنوش با کیک میتواند گزینه بسیار خوبی باشد .

ترکیب غذایی

در منو های غذایی میتوایند ترکیب سه سری غذای پر فروش ٬ با نوشابه و یا سلاد را به صورت
منوی کمبو انتخاب کنید . برگر ها همراه با سالاد و نوشیدنی و یا پیتزاها همراه با نوشیدنی  یا
سیب زمینی سرخ شده .
به یاد داشته باشید که نوشیدنی ها باید به انتخاب مشتری انتخاب شوند .

ترکیب  به صورت وعده غذایی

یک وعده غذایی کامل از سه بخش به هم متصل تشکیل میشود .
یک پیش غذا + غذای اصلی + دسر
در اکثر منوی های در حال استفاده در رستوران ها و یا کافه ها خبری از پیش غذا ها و یا دسر ها نیست .
شما میتوانید با ترکیب یک پیش غذا ٬ غذای اصلی و یک دسر مناسب در صفحه آخر منوی خود  مشتریان
را به سفارش آیتم های وعده غذایی تشویق کنید . با این کار هم شما سود سه سفارش را با کمی تخفیف یکجا
دریافت کرده ایدهم مشتریا راضی مبلغ کمتری راپرداخت کرده اند .
هوشمندانه عمل کنید …

 




 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *