سس سزار
سالاد سزار ، یک سالاد پر طرفدار ایتالیایی که توسط <سزار کاردینی> در مرز مکزیک و آمریکا متولد شد .
این سالاد از یک تجربه ایتالیایی سرچشمه گرفته است .
امروزه در اکثر رستورن های سطح شهر میتوان سالاد سزار را با رسپی های مختلف پیدا کرد .
رسپی های جذابی که با مرغ های فیله به صورت سوخاری تهیه میشوند .
بعضی رسپی ها شامل گوشت فیله و بیکن نیز هستند .
با زیاد شدن رسپی های این سالاد ، انتقاد هایی شکل گرفته اند که سالاد سزار چه از نظر مواد سالاد و چه از نظر سس از رسپی پایه فاصله گرفته اند .
حال یک رسپی بیس سالاد سزار را بررسی خواهیم کرد .
این سالاد از تکه های کاهو ، مرغ گریل شده ، نان پیتا با طعم سیر و یک سس عالی ، تشکیل شده است .
حال میتوان به جای نان پیتا با طعم سیر ، از نان های سوخاری که در سیر تفت داده شده اند استفاده کرد .
کاهوی پیچ با تیکه های درشت خورد شده .
و سینه مرغ گریل شده به صورت آبدار که در مرینیت آن از سیر ، کمی روغن زیتون و کمی رز ماری استفاده شده است .
اما مهمترین قسمت این سالاد سس آن است .
مواد لازم جهت تهیه سس برای ۲ پرس سالاد سزار
- ۲ حبه سیر چاپ شده
- ۱ بسته آنچووی کوچک ( میتوانید از عصاره آنچووی استفاده کنید )
- ۱ عدد لیموی تازه
- ۱ قاشق غذا خوری سس خردل دیژون
- ۱ قاشق چایی خوری سس ورچستر
- ۱ لیوان متوسط سس مایونز
- ۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
- ۴۰ گرم پنیر پارمسان
- نمک و فلفل ۲ پینچ
تمام موارد بالا باید به خوبی هم زده شدوند تا به یک سس نرم و یکنواخت برسید .
این سس طعم دلپذیر یک سزار واقعی را خواهد داشت .
برای گارنیش میتوانید از گوجه گیلاسی و زیتون های اسلایس استفاده کنید .
در نظر داشته باشید که گوجه و زیتون در رسپی بیس سالاد سزار نخواهند بود .
۲ قاشق غذاخوری از این سس حدود ۱۹۰ کیلوکالری انرژی به بدن شما میبخشد .
دیدگاهتان را بنویسید