اسپاگتی بلونزا
Spaghetti Bolognese
یکی از ابتدایی ترین رسپی های اسپاگتی بلونزا که از آلمان متولد شد و اما به اشتباه به بلونیا در ایتالیا نسبت داده شد ..
در این رسپی از سیر ، قارچ ، فلفل دلمه و جعفری استفاده نمیکنیم .
در این رسپی بر خلاف باور ما ، در کنار گوشت قرمز ، از سینه بوقلمون نیز استفاده شده است .
مواد اولیه
- ۱ عدد پیاز
- ۱ عدد هویج
- ۱ ساقه کرفس
- ۱۵۰ گرم سینه دودی بوقلمون
- ۱۵۰ گرم گوشت قرمز راسته چرخ شده
- ۲۵۰ گرم اسپاگتی پخته شده
- روغن زیتون ۲ قاشق چایی خوری
- شیر پرچرب ۱۰۰ سی سی
- آویشن ، نعنای تازه و فلل سیاه به میزان لازم
- کره ۳۰ گرم
- پنیر پارمسان به میزان لازم
- پوره گوجه ۵ عدد
- سرکه سفید میتواند به میزان لازم برای طعم دلخواه استفاده شود .
در نظر داشته باشید این سس باید به خوبی در نهایت با پاستا هم خورده و با پنیر پارمسان گارنیش و سرو شود .
در نظر داشته باشید که شوری نهایی پنیر پارمسان بر روی اسپاگتی ، بیش از حد نباشد و در نتیجه در اضافه کردن نمک هوشیار باشید .
فلفل این سس باید میزان زیادی باشد چونکه این سس به چیلی بودن معروف است .
دیدگاهتان را بنویسید