*** تمام کلاس ها به دلیل بیماری کرونا میتوانند به صورت خصوصی و بدون افزاش قیمت انتخاب شوند ***
باریستا
سرفصل های آموزش باریستا :
روز اول آموزش باریستا : اسپرسو
- کار با دستگاه
- شناخت انواع قهوه
- ست کردن گرایندر با ماشین اسپرسو
- عصاره گیری صحیح
- آموزش دم آوری قهوه ترک
- آموزش دم آوری فرنچ پرس
- نگهداری دستگاه
- بک واش دستگاه
روز دوم آموزش باریستا : لاته آرت
- کاپ شناسی
- پیچر شناسی
- شیمی شیر
- فوم گیری صحیح
- آموزش ریزش صحیح شیر
- آموزش پترن های اولیه
روز سوم آموزش باریستا : دم اوری قهوه های موج سوم
- آشنایی با انواع قهوه سینگل اورجین
- آشنایی با انواع قهوهاسپیشیالیتی
- آشنایی با انواع گرایند انواع قهوه های دمی
- آشنایی با انواع وسایل دم آوری موج سوم
- آشنایی با انواع متد ها
- آشنایی با رشیو
- تربیولنس
- تاثیرات دما در قهوه
- اکسترکشن
- عصاره گیری صحیح قهوه های موج سوم
روز چهارم آموزش باریستا : بارتندری
- تاریخچه بارتندر جهان
- آشنایی با انواع لوازم
- شناخت انواع لیوان
- آشنایی با انواع یخ
- طمع شناسی
- آشنایی کامل با انواع متدها
- ساخت انواع نوشیدنی بر اساس متد ها و تکنیک های جهانی
- آموزش انواع گارنیش
- آموزش انواع متدهای دودی کردن
- سیروپ شناسی
- آموزش ساخت سیروپ
زمان
- به صورت انفرادی با هماهنگی ما و شما تعیین میگردد
مکان
- خیابان انقلاب – خیابان اسکو
از دوره های آموزشی ما چه میدانید ؟!
اطلاعات بیشتر
- تماس : ۰۹۱۹۸۰۱۴۴۹۷ –- ۰۲۱۶۶۴۱۳۱۳۵ – ۰۹۱۹۳۹۵۹۳۸۵
- همراه با اعطای مدرک فنی حرفه ای در صورت درخواست هنرجویان
- www.cafeyab.com www.eliron.ir
برنامه درسی خالی است
25,000,000 ریال