پادکست قسمت اول
در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .
در این سری از پادکست های مجموعه قصد داریم مروری بر تاریخچه تخصصی قهوه داشه باشیم .
با ما همراه باشید .
درصد هزینه غذا تفاوت میان هزینه ارائه هر یک از موارد درج شده در منو ( شامل هزینه تمامی... ادامه مطلب
این روز ها در شبکه های اجتماعی نظر گذاری و به اشتراگ گذاری نظرات بسیار همه گیر شده است... ادامه مطلب
مشخصات رستوران موفق توجه به اصول بهداشتی قیمت مناسب کارکنان مودب نور کافی و مناسب حضور مسوول رستوران در کنار مشتریان آشپزخانه قابل روییت تهویه مناسب تناسب... ادامه مطلب
صبحانه در اکثر کافه ها منوی صبحانه به صورت جداگانه و در ساعت اولیه صب سرو میشود . این سیاست یک... ادامه مطلب
اکثر کافه ها و رستوران ها به دنبال تبلیغات جدید و آنلاین میگردند . ما تمام متد های تبلیغات را... ادامه مطلب
تغییرات یکی از وظایف یک مدیر برجسته ٬ تحلیل آمار های موجود در سیستم و تغییر رویه پیشروی کافه یا... ادامه مطلب
یک سوال و یک مشکل بزرگ در اکثر سیستم ها ، تعدد نیرو و داشتن افراد مناسب است . یک... ادامه مطلب
سیستم خود را به رسمیت در بیارید ! مثل تمام تجارت های دیگر دنیا ، یک کافی شاپ نیز مقدار... ادامه مطلب
در هر دو قهوه عربیکا و روبستا ۱۰ تا ۱۳ درصد از مواد تشکیل دهنده قهوه خشک پروئین ها... ادامه مطلب
برق برای همه ما پیش آمده که وقتی به کاقه یا رستوران برای صرف غذا یا گذران وقت با دوستان میرویم... ادامه مطلب
دیدگاهتان را بنویسید