برگر را بهتر بشناسیم …
برگر یک کلمه آمریکایی به معنی پیچش است .
این نوع از غذا های فست فودی در از سال ۱۸۹۰ میلادی در آمریکا ابداع شده است .
تعریف ساده برگر : یک ورقه گوشت تازه که عموما از گوشت خالص گاو تهیه میشود با ترکیبی از سبزیجات تازه به همراه انواع پنیر و … سرو میشود .
در بازار کافه و رستوران های ما برگر خواهان زیادی دارد . به همین دلیل شاهد انواع برگر های خوشمزه و لذیذ در بازار ایران هستیم .
با مشکل گران شدن گوشت و افزایش قیمت های منویی برگر ، همیشه به دنبال راهی برای کاهش قیمت تمام شده یک برگر هستیم !
از طرفی کم کردن حجم گوشت استفاده شده باعث کاهش حجم چشمی برگر شده و از دید مشتری جالب نیست .
با استفاده از مرینت های جذاب ( موادی که برای مزه دار کردن گوشت به کار میروند ) و افزودنی های جذاب ، میتوان این کمبود حجم چشمی را نیز
جبران کرد .
یک ترکیب جذاب برگر :
اول به سراغ خرید و تهیه گوشت میرویم …
مواد لازم برای تهیه یک برگر پر ملات :
- گوشت چرخ کرده تازه سردست گوساله : ۱ کیلوگرم
قیمت : ۱۰۰/۰۰۰ تومان - سینه مرغ تازه بدون چربی : ۱ کیلوگرم
قیمت : ۱۶/۰۰۰ تومان - نمک و فلفل به میزان لازم
- سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری
- سیر : ۵ حبه
- تخم مرغ : ۳ عدد
- پودرسوخاری : ۵۰۰ گرم
- زنجبیل : ۱۰ گرم
برای چرب تر شدن گوشت میتوانید مقدار حساب شده ای چربی خالص نیز با گوشت چرخ کنید .
تمام موارد بالا را چرخ کرده تا مقدار ۳ کیلوگرم گوشت تازه گاو و سینه مرغ خالص را داشته باشید .
با چرخ کردن سینه مرغ در برگر خود میتواند پورشن های گوشت را حتی تا ۴۰۰ گرم نیز برای یک برگر افزایش دهید .
یک پورشن ۴۰۰ گرمی با یک قطر عالی در نان شما نمایان میشود .
در مرحله بعد به سراغ چیدمان یک برگر عالی و لذیذ خواهیم رفت .
چیدمان ساندویچ برگر :
- نان برگر شرین
- کاهوی فرانسوی
- گوجه فرنگی اسلایس نازک
- پنیر گودا و پیتزا
- سس فرانسه
- سس مایونز
- سس خردل
- سس کچاپ
در ترکیب کردن ساندویچ دقت در زیبایی را فراموش نکنید. به یاد داشته باشید که میتوانید ۲ سمت نان را با کمی کره و سیر چرب و لذیذ کنید .
استفاده از پیاز و سیب زمینی خلالی سرخ شده رشته ای نیز میتواند یک طعم حذاب را برای مشتری به ارمغان آورد .
این برگر با تاریخ روز به قیمت تقریبی ۲۰/۰۰۰ الی ۲۵/۰۰۰ تومان برای یک مجموعه تمام خواهد شد .
فروش آن بسته به سیستم شما دارد … !
دیدگاهتان را بنویسید