۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت اول)

کافی شاپ موفق

۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت اول)




 

  • آیا کافه داری مناسب شما خواهد بود ؟

راه اندازی یک کافی شاپ میتواند پر از تجارب جدید از جمله ٬‌سر یک قهوه عالی ٬‌قوی کردن روابط اجتماعی
خود ٬‌کسب سود و هزاران تجربه دیگر باشد .
هرچند کافه دار بودن میتواند بسیار احساس و یا (رمانتیک) باشد  .

ممکن است ایده های زیادی در سر شما بی قراری کنند . ایده هایی که بی صبرانه منتظر
به عمل درآوردن آن ها هستید .
– چگونه فضای سیستم خودمو دکوربندی کنم ؟
– شعر قشنگی که آخر هر هفته در کافه من برای متعجب کردن مشتری ها خوانده بشه چی باشه ؟
– موسیقی  ای که در کافه من موقع پیچیدن عطر اسپرسو در هوا ٬ در حال اجراست ٬ چی باشد ؟
اما ٬ به زودی بدی های کافه داری هم به سوی شما خواهد آمد … !
قبض ها ٬ کاغذ بازی های اداری ٬ مالیات ٬ مشتری های حساس ٬‌ظرف ها شکسته ٬ و باریستا هایی که به موقع
سر کار خود حاضر نمیشوند !

این سوال که آیا کافه داری مناسب من است ؟! باید قبل از تمام برنامه ریزی های شما برای راه اندازی یک کافه
پاسخ داده شود !

پاسخ داده نشدن به این سوال ٬ یکی از مهمترین دلایل بسته شدن اکثر کافه هایی است که بسته میشوند !

آماده نبودن ذهن شما درباره یک شغل !

اگر جواب شما به این سوال مثبت بود ٬ پس منتظر خواندن ادامه ۲۹ قدم بعدی ما باشید … !

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *