04
اکتبر
فراپه شکلات
فراپه یکی از ترکیبات هیجان انگیز کافه به شمار می آید .
ترکیبات شیر و یخ … !
در این... ادامه مطلب
22
اکتبر
ماکتل بلکبری ـ آناناس
برای تهیه این ماکتل باید حدود ۳۰ گرم میوه بلکبری تازه و یا پوره بلکبری را... ادامه مطلب
23
سپتامبر
مرغ یکی از مواد اولیه خام آشپزی به شمار میرود که میتوان طعم های اعجاب آوری را از ترکیب... ادامه مطلب
23
ژانویه
سس بشامل یکی از سس های پایه توی آشپزی ایتالیایی و فرانسوی محسوب میشه . تاریخچه و ایناشو همش... ادامه مطلب
15
سپتامبر
یک پیش غذای کم حجم ٬ اشتها آور و جذاب را امروز به شما معرفی میکنیم
مواد لازم
روغن زیتون :... ادامه مطلب
20
ژوئن
سالاد سزار ، یک سالاد پر طرفدار ایتالیایی که توسط <سزار کاردینی> در مرز مکزیک و آمریکا متولد شد... ادامه مطلب
22
آگوست
بلوهاوایین
یکی از نوشیدنی هایی که در اکثر منو های کافه ها میتوان دید ٬ کوکتل بلوهاوایین است .
در این... ادامه مطلب
13
سپتامبر
شما به راحتی میتوانید در کافه یا رستوران خود کیک بستنی درست کنید .
با یک ظرف نوشابه ساده به... ادامه مطلب
04
سپتامبر
کوکتل پاپایا توت فرنگی
مواد مورد نیاز
آب پرتقال
میوه پاپایا ( پوره پاپایا )
آب لیمو تازه
عسل رقیق شده با آب
توت فرنگی... ادامه مطلب
22
سپتامبر
پنکیک ها یک از دسر های بسیار خوشمزه در کافه محسوب میشوند .
میگوییم دسر چون معمولا درست کردن پنکیک... ادامه مطلب
دیدگاهتان را بنویسید