۱۰ تا از بهترین ماشین اسپرسوهای تجاری برای کافه و رستوران(قسمت دوم)
۳ . دستگاه اسپرسو ساز La Pavoni PUB 1EM-R
با داشتن یک دستگاه اسپرسو ساز کم حجم و سبک مانند مدل La Pavoni PAV1EM R شما بهترین روش را برای تهیه کردن قهوه پیدا کرده اید.
علاوه بر اندازه جمع و جور ، ویژگی مثبتی که این دستگاه ۱ گروپ را به یکی از بهترین دستگاه های اسپرسو تجاری تبدیل می کند ، سرعت آن است زیرا باعث می شود فنجان بعد از فنجان و بدون انتظار عصاره گیری کرد.
این دستگاه همچنین دارای کاپ وارمر است که بسیار مفید است و شما هرگز مجبور نخواهید شد که با فنجان های سرد به مشتریان خود خدمات ارائه کنید زیرا گرمایش داخلی برای فنجان ها دارد.
از آنجا که این دستگاه اسپرسو دارای مخزن است ، نیازی به لوله کشی مستقیم ندارد ، بنابراین برای تنظیم آن نیازی به هزینه اضافی ندارید.
ویژگی های مثبت:
- جمع و جور و قابل حمل
- عصاره گیری پشت سر هم بدون معطلی
- دارای کاپ وارمر
- لوله کشی مستقیم نیاز ندارد.
ویژگی های منفی:
- دستگاه ایده آلی برای کافه های بسیار شلوغ نیست.
۴ . دستگاه اسپرسو ساز Nuova Simonelli Appia II
یک دستگاه اسپرسو ساز با برنامه ریزی های آسان مانند Appia II لازم است که در کافی شاپ خود داشته باشید زیرا با این دستگاه دیگر کارکنان شما وقت زیادی را روی برنامه ریزی آن نمی گذارند.
علاوه بر سهولت در استفاده از آن ، این دستگاه دارای ۲ گروپ است و همچنین جنس آن ها از فولاد ضد زنگ بسیار با دوام است که باعث میشود سال ها کار کنند.
این دستگاه اسپرسو ساز دارای سر گروپ های با ارتفاع بالا بوده و به گونه ای طراحی شده که به راحتی دو لیوان بلند و کوتاه را در خود جای دهد .
تمیز کردن آن می تواند سریع و آسان تر از بسیاری از مدل ها دستگاه اسپرسو ساز باشد بنابراین برای شما مسئله ی جدی ایجاد نمی کند .
ویژگی های مثبت :
- سهولت در استفاده
- دارای جنس بسیار مقاوم و با دوام
- لیوان های کوتاه و بلند را پشتیبانی میکند.
- دارای کاپ وارمر است
- دارای برنامه ریزی های مختلف
نکات منفی :
- به نصب حرفه ای نیاز دارد.
دیدگاهتان را بنویسید