یک تفکر غلط
کافه داری ، بر خلاف تصور اکثر عموم یک شغل بسیار سخت و پرتمرکز است .
این تصور که من کافه یا رستوران را به عنوان شغل دوم افتتاح میکنم و نیرو برای کار استخدام میکنم و همه چی رو به راه میشه ، بسیار غلط است .
قبل از همه چیز باید با این شغل آشناییت کامل را داشته باشید .
به طور مثال شما صاحب یک شرکت حسابداری هستید و قصد تاسیس یک کافی شاپ را دارید .
این فکر را میکنید که شغل های غذایی نیاز به مدیریت خاصی ندارد و خود سیستم به سمت جلو پیش خواهد رفت .
در مرحله بعد سرمایه خود را حساب میکنید و با کمک راه اندازان و مشاوران مدیریت به جلو حرکت میکنید .
سپس در دل کار به مشکلات عدم علم در رسپی ها ، تعامل با نیرو های جدید کاری و افت فروش بر میخورید !
قطعا افرادی که در کافه کار میکنند از غشر جوان و کم حوصله هستند . تماما طرز تعامل با این افراد با آن چه از قبل و در شرکت خود دیده اید تفاوت میکند .
پس اگر با این طرز تفکر میخواهید وارد شغل کافه یا رستوران داری شوید ، قطعا شکست خواهید خورد .
باید بر روی افزایش علم و اطلاعات خود کار و برنامه ریزی کنید . باید بدانید که ممکن است با قشر جوان سر و کله بزنید ، اگر تعامل با آن هارا بلد نباشید
قطعا با مشکلات نیرو روبه رو خواهید شد .
باید انتظار انجام نشدن کار ها را داشته باشید .
کلمه مسولیت پذیری در این شغل با شغل حسبداری که شما به آن مشغول هستید ، تماما تفاوت میکند .
کار کافه و رستوران نیاز به فکر تمام وقت شما برای پیشوری خواهد داشت .
اگر به دنبال یک شغل راحت و ئر سود هستید ، به هیچ عنوان وارد این کار نشوید .
راه اندازی کار خود را بر عهده دیگران نگذارید تا خودتان با پستی و بلندی های مسیر آشنا باشید .
دیدگاهتان را بنویسید