سهم ما در یلدای شما
شب یلدا ، طولانی ترین شب سال .
این شب یادگار جشن های باستان ما ایرانیان است .
تقریبا تمام مردم ایرن در سراسر کشور این شب را به شب نشینی و دور همی های گرم و صمیمانه دعوت میشوند .
تیم کافه میکر به عنوان سهم کوچکی از کافه شما ، مراسم ها و ایونت هایی که شما کافه داران عزیز برای این شب در نظر گرفته اید را به صورت رایگان به اطلاع
عموم میرساند . برای ارسال آگهی های خود به پیج اسنتاگرام ما به آدرس @cafe__maker پیام دهید .
۳ رسپی مخصوص شب یلدا
میتونید در این شب خاص ، از این ۳ رسپی جذاب برای مشتریان خود استفاده کنید .
تمام رسپی های زیر به صورت ماکتل هستند و باید با ابزار بارتندری تهیه شوند .
در رسپی های زیر از خود هندوانه استفاده شود و با مادلر ، ماد شده و در ترکیب ریخته شود .
لیموناد هندوانه و توت فرنگی
- آب هندوانه طبیعی : ۱۲۰ سی سی
- آب لیمو طبیعی : ۶۰ سی سی
- میوه توت فرنگی : ۳ عدد
- آب گازدار : ۶۰ سی سی
- یخ : ۶ مکعب
به یاد داشته باشید آب گاز دار نباید شیک شود و در نهایت به عصاره نهایی درون لیوان اضافه میشود .
جینجر ملون
- آب هندوانه طبیعی : ۱۰۰ سی سی
- دانه های انار : ۵۰ گرم
- آب سیب طبیعی : ۶۰ سی سی
- زنجبیل طبیعی : ۲۵ گرم
- یخ : ۸ مکعب
به یاد داشته باشید که با له کردن بیش از حد زنجبیل ، عصاره تبخی بیش از حدی به ماکتل خود خواهید داد .
رد گرین (Red Green )
- آب انار تازه : ۱۰۰ سی سی
- نعنا تازه : ۱۰ پر
- شیر نارگیل : ۶۰ سی سی
- آب لیمو تازه : ۳۰ سی سی
- یخ : ۸ مکعب
به یاد داشته باشید برای آزادسازی طعم هرچه بهتر نعنا ، باید آن را له کنید و از پاره شدن بافت های آن توسط مادلر جلوگیری کنید .
دیدگاهتان را بنویسید