بشامل

سس بشامل !

سس بشامل یکی از سس های پایه توی آشپزی ایتالیایی و فرانسوی محسوب میشه .
تاریخچه و ایناشو همش تو گوگل هست پس الکی وقتتونو نمیگرم .
تقریبا همه کسانی که حتی به مدت کم توی آشپزخونه کار کرده باشن این سس رو بلد هستن .
امروز میخواییم یک سس بشامل با یک رسپی جدید درست کنیم .

تفاوتش با بقیه سس ها این هست که قبل از ترکیب کردن شیر با آرد و کره ، شیر رو طعم دار خواهیم کرد !

مواد لازم برای ۳۵۰ میل سس

  • ۳۰۰ سی سی شیر پرچرب
  • ۱ عدد پیاز که از وسط به ۲ نیم شده
  • ۳ الی ۴ عدد میخک خشک شده
  • ۲ عدد برگ بوی تازه
  • ۴ عدد دانه فلفل سیاه تازه
  • ۱ عدد هویج خورد شده ریز
  • ۲ قاشق غذا خوری کره گیاهی
  • ۳۵ گرم آرد سفید
  • نمک

دوستان برگ بو و میخک در تمام عطاری ها برای فروش موجوده .

طرز تهیه

  • شیر را دون یک تابه بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید .
    پیاز ، برگ بو ، دانه های فلفل و هویج را به شیر اضافه کنید .
    حتما به یاد داشته باشید که شعله باید در کمترین حالت ممکن تنظیم بشه .
    شیر را تا دمای ۹۰ درجه داغ کنید و به آرامی هم بزنید .
    سپس مخلوط را رها کنید تا به مدت ۳۰ دقیقه سرد شود .
    شیر را از صافی رد کنید تا مواد اضافه شده از آن جدا شوند .
    سپس بر روی شعله قرار دهید تا دمای آن افزایش یابد .
  • در تابه ای دیگر ، کره را آب کرده و آرد را به آرامی به آن اضافه میکنیم و با یک
    قاشق چوبی به مدت ۲ دقیقه به آرامی هم میزنیم . به یاد داشته باشید
    شعله باید در کمترین حالت ممکن قرار داشته باشد .
  • حال شیر را به آرامی به ترکیب کره و آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم .
    این قسمت اگر به آرامی انجام نشود باعث گلوله گلوله شدن سس شما خواهد شد .
    بعد از ترکیب شدن کامل به مدت ۱ دقیقه با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید .
    سس شما حاضره !
برگ بو
میخک

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *