رولت گوشت
باید سعی کنیم بتوانیم در منوی خود استارتر های خوبی را جای دهیم .
استارتر ها باید کوچک ٬ سبک و اشتها آور باشند .
اصلا نباید در استارتر ها از روغن و پنیر استفاده کنید چون حجم زیادی از اشتها را از مشتری شما میگیرد .
میخواهیم رولت گوشت را در تکیه کوچکی از نان کرپ قرار داده و بپیچیم .
برای اینکار ابتدا کمی کرپ غذایی درست میکنیم .
گوشت مغز رولت
- ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده گوساله
- کمی زعفران
- نمک و فلفل
- ۵۰ میل آب پیاز
- ۲۰ گرم ریحون تازه
- ۱۰ گرم جعفری تازه
- ۱ حبه سیر رنده شده
- ۳۰ گرم خامه
گوشت را با تمام مواد گفته شده در یک تابه با مقدار کمی روغن زیتون تفت میدهیم ٬ دقت کنید که باید یک ترکیب
یک دست از گوشت و خامه به دست آید .
در مرحله بعد نان را پهن کرده و مواد را درون آن میپچیم .
بر روی کرپ را با کمی جعفری تزیین میکنیم و در نهایت لوبیا ها را در کنار بشقاب قرار میدهیم .
یک استارتر عالی و مناسب .
دیدگاهتان را بنویسید