سس بشامل !
سس بشامل یکی از سس های پایه توی آشپزی ایتالیایی و فرانسوی محسوب میشه .
تاریخچه و ایناشو همش تو گوگل هست پس الکی وقتتونو نمیگرم .
تقریبا همه کسانی که حتی به مدت کم توی آشپزخونه کار کرده باشن این سس رو بلد هستن .
امروز میخواییم یک سس بشامل با یک رسپی جدید درست کنیم .
تفاوتش با بقیه سس ها این هست که قبل از ترکیب کردن شیر با آرد و کره ، شیر رو طعم دار خواهیم کرد !
مواد لازم برای ۳۵۰ میل سس
- ۳۰۰ سی سی شیر پرچرب
- ۱ عدد پیاز که از وسط به ۲ نیم شده
- ۳ الی ۴ عدد میخک خشک شده
- ۲ عدد برگ بوی تازه
- ۴ عدد دانه فلفل سیاه تازه
- ۱ عدد هویج خورد شده ریز
- ۲ قاشق غذا خوری کره گیاهی
- ۳۵ گرم آرد سفید
- نمک
دوستان برگ بو و میخک در تمام عطاری ها برای فروش موجوده .
طرز تهیه
- شیر را دون یک تابه بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید .
پیاز ، برگ بو ، دانه های فلفل و هویج را به شیر اضافه کنید .
حتما به یاد داشته باشید که شعله باید در کمترین حالت ممکن تنظیم بشه .
شیر را تا دمای ۹۰ درجه داغ کنید و به آرامی هم بزنید .
سپس مخلوط را رها کنید تا به مدت ۳۰ دقیقه سرد شود .
شیر را از صافی رد کنید تا مواد اضافه شده از آن جدا شوند .
سپس بر روی شعله قرار دهید تا دمای آن افزایش یابد . - در تابه ای دیگر ، کره را آب کرده و آرد را به آرامی به آن اضافه میکنیم و با یک
قاشق چوبی به مدت ۲ دقیقه به آرامی هم میزنیم . به یاد داشته باشید
شعله باید در کمترین حالت ممکن قرار داشته باشد . - حال شیر را به آرامی به ترکیب کره و آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم .
این قسمت اگر به آرامی انجام نشود باعث گلوله گلوله شدن سس شما خواهد شد .
بعد از ترکیب شدن کامل به مدت ۱ دقیقه با قاشق چوبی به آرامی هم بزنید .
سس شما حاضره !
دیدگاهتان را بنویسید