اسپاگتی بلونزا

Spaghetti Bolognese

یکی از ابتدایی ترین رسپی های اسپاگتی بلونزا که از آلمان متولد شد و اما به اشتباه به بلونیا در ایتالیا نسبت داده شد ..
در این رسپی از سیر ، قارچ ، فلفل دلمه و جعفری استفاده نمیکنیم .
در این رسپی بر خلاف باور ما ، در کنار گوشت قرمز ، از سینه بوقلمون نیز استفاده شده است .

مواد اولیه

  • ۱ عدد پیاز
  • ۱ عدد هویج
  • ۱ ساقه کرفس
  • ۱۵۰ گرم سینه دودی بوقلمون
  • ۱۵۰ گرم گوشت قرمز راسته چرخ شده
  • ۲۵۰ گرم اسپاگتی پخته شده
  • روغن زیتون ۲ قاشق چایی خوری
  • شیر پرچرب ۱۰۰ سی سی
  • آویشن ، نعنای تازه و فلل سیاه به میزان لازم
  • کره ۳۰ گرم
  • پنیر پارمسان به میزان لازم
  • پوره گوجه ۵ عدد
  • سرکه سفید میتواند به میزان لازم برای طعم دلخواه استفاده شود .

در نظر داشته باشید این سس باید به خوبی در نهایت با پاستا هم خورده و با پنیر پارمسان گارنیش و سرو شود .
در نظر داشته باشید که شوری نهایی پنیر پارمسان بر روی اسپاگتی ، بیش از حد نباشد و در نتیجه در اضافه کردن نمک هوشیار باشید .

فلفل این سس باید میزان زیادی باشد چونکه این سس به چیلی بودن معروف است .

 

 

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *