ورکشاپ پایه مدیریت کافه و رستوران

8 دانشجو

مباحث ورک شاپ

  • مدیریت فضای کافه
  • مدیریت پرسنل کافه
  • تشکیل چک لیست ها
  • تعریف فضای کاری صحیح
  • آموزش پرسنل
  • قیمت گذاری منو
  • تعیین اصولی چیدمان منو
  • انبار داری سیستمی
  • مدیریت خرید
  • رسپی کارت های منو
  • مدیریت تبلیغات
  • حسابرسی های دوره ای
  • باشگاه مشتریان

زمان

  • ۱۰ (جمعه) خرداد     ساعت ۱۰ الی ۱۴
  • ۱۸ (شنبه) خرداد    ساعت ۱۷ الی ۲۱

مکان

  • خیابان انقلاب – خیابان اسکو

اطلاعات بیشتر

برنامه درسی خالی است

مدرس

newadmin

2,500,000 ریال