دوره باریستا ادمیکسچر

0 دانشجو

مباحث مورد تدریس

  • یک روز با باریستا
  • یک روز با بارتندر
  • یک روز با شف
  • یک روز با مدیریت کافه و اصول منو نویسی

 

سرفصل های آموزشی :

روز اول : بارگرم

  • تاریخچه قهوه
  • دان شناسی
  • تنظیم دستگاه گرایندر ( آسیاب )
  • دوزینگ و تمپینگ
  • عصاره گیری صحیح اسپرسو
  • شیمی شیر
  • فوم گیری صحیح
  • اصول و قواعد لاته ارت
  • لاته ارت و پترن سازی
  • شست و شوی سختی گیر
  • شست و شو و بک واش دستگاه

روز دوم : بارتندری

  • آموزش وسایل و ادوات بارتندری
  • آموزش اصول ، قواعد و تکنیک های بارتندری
  • آموزش انواع نوشیدنی های سرد
  • آموزش به روزترین رسپی های میوه ای ، انواع اسموتی و ماکتل ها ‎
  • آموزش انواع نوشیدنی های سرد کافئین دار

روز سوم: شف

  • آموزش اصول کاری
  • شناخت ادویه
  • آموزش برگر کلاسیک
  • آموزش برگر مدیترانه
  • آموزش پاستا آلفردو
  • آموزش پاستا پستو
  • آموزش BLT
  • آموزش ساندویچ مدیترانه
  • آموزش ۴ مدل سس های مربوطه

روز چهارم: مدیریت کافه و اصول منو نویسی

  •  تعریف کامل مدیریت کافه
  • اخذجوازهای لازم
  • خرید وسایل لازم
  • تعریف فضای کاری صحیح
  • تعیین اصولی چیدمان منو
  • قیمت گذاری اصولی منو
  • کاست کنترل
  • رسپی کارت های منو
  • مدیریت خرید
  • انبار داری سیستمی
  • حسابداری دوره ای
  • استخدام صحیح پرسنل
  • روابط اصولی کارفرما
  • مدیریت پرسنل کافه
  • تعیین چک لیست ها
  • صول تبلیغات
  •  اصول مشتری مداری

 

زمان

  • ۴ آبان ماه ( شنبه) الی ۷ آبان ماه (سه شنبه) از ساعت ۱۶  الی  ۲۱
  • ۲۱ آبان ماه ( سه شنبه) الی ۲۴ آبان ماه ( جمعه) از ساعت ۹  الی  ۱۴

مکان

  • خیابان انقلاب – خیابان اسکو

 

گواهینامه های پایان دوره

  • گواهینامه مجموعه کافه میکر
  • مدرک معتبر بین المللی نوبل آلمان ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
  • مدرک معتبر بین المللی از آکسفورد انگلستان ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
  • مدرک معتبر بین المللی از اتحادیه اروپا (WTG) ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
  • مدرک معتبر بین المللی حرفه ای از نوبل آلمان ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
  • مدرک معتبر بین المللی the chefs cut بلژیک با امتیاز مهاجرتی ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )

 

اطلاعات بیشتر

  • تماس : ۰۹۱۹۸۰۱۴۴۹۷ – ۰۲۱۶۶۴۱۳۱۳۵
  • همراه با اعطای مدرک بین المللی نوبل آلمان و گواهینامه مجموعه کافه میکر
  •    www.cafeyab.com        www.eliron.ir
برنامه درسی خالی است

مدرس

امیرحسین جراحی

۴ سال سابقه حرفه ای کار در کافه مدیریت داخلی کافه گالری آس دارای مدرک دم آوری قهوه های موج سوم دارای مدرک قهوه شناسی از فنجان تا مزرعه دارای مدارک کلاس های آشپزی استاد معین معینی
19,000,000 ریال 16,500,000 ریال