آموزش باریستا هایبرید

0 دانشجو

مباحث مورد تدریس :

  • یک روز با باریستا
  • یک رو با بروئینگ
  • یک روز با بارتندر
  • یک روز با مدیریت کافه و کاست کنترل

 

سرفصل های آموزشی :

روز اول : بارگرم

  • تاریخچه قهوه
  •  دان شناسی
  • تنظیم دستگاه گرایندر ( آسیاب )
  •  دوزینگ و تمپینگ
  • عصاره گیری صحیح اسپرسو
  •  شیمی شیر
  • فوم گیری صحیح
  • اصول و قواعد لاته ارت
  • لاته ارت و پترن سازی
  • شست و شوی سختی گیر
  • شست و شو و بک واش دستگاه

روز دوم : بروئینگ ( دم آوری تخصصی قهوه های موج سوم)

  • دان شناسی تخصصی
  • آشنایی با اصطلاحات ( Extraction، Extracted mass و… )
  • آشنایی با ابزارالات قهوه دمی
  •  تنظیم گرایندر ( گرایند سایز )
  • آنالیز آب و TDS
  • دم آوری قهوه های دمی با چارت دم آوری

روز سوم: بارتندری

  • آموزش وسایل و ادوات بارتندری
  •  آموزش اصول ، قواعد و تکنیک های بارتندری
  • آموزش انواع نوشیدنی های سرد
  • آموزش به روزترین رسپی های میوه ای ، انواع اسموتی و ماکتل ها ‎
  • آموزش انواع نوشیدنی های سرد کافئین دار

روز چهارم: مدیریت کافه و کاست کنترل

  • تعریف کامل مدیریت کافه
  • تعریف فضای کاری صحیح
  • تعیین اصولی چیدمان منو
  • قیمت گذاری اصولی منو
  • کاست کنترل
  • رسپی کارت های منو
  • مدیریت خرید
  • انبار داری سیستمی
  • حسابداری دوره ای
  •  استخدام صحیح پرسنل
  •  مدیریت پرسنل کافه
  •  و تعیین چک لیست ها

زمان

  • ۱۳  مهر ماه ( شنبه) الی ۱۶ مهر ماه (سه شنبه) از ساعت ۱۶  الی  ۲۱
  • ۳۰  مهر ماه (سه شنبه) الی ۳  آبان  ماه (جمعه) از ساعت  ۱۶  الی  ۲۱

مکان

  • خیابان انقلاب – خیابان اسکو

گواهینامه های پایان دوره

  • گواهینامه مجموعه کافه میکر
  • مدرک معتبر بین المللی نوبل آلمان ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
  • مدرک معتبر بین المللی از آکسفورد انگلستان ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
  • مدرک معتبر بین المللی از اتحادیه اروپا (WTG) ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
  • مدرک معتبر بین المللی حرفه ای از نوبل آلمان ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )
  • مدرک معتبر بین المللی the chefs cut بلژیک با امتیاز مهاجرتی ( صدور این مدرک با هزینه جداگانه انجام میشود )

اطلاعات بیشتر

  • تماس : ۰۹۱۹۸۰۱۴۴۹۷ – ۰۲۱۶۶۴۱۳۱۳۵
  • همراه با اعطای مدرک بین المللی نوبل آلمان و گواهینامه مجموعه کافه میکر
  •    www.cafeyab.com        www.eliron.ir
برنامه درسی خالی است

مدرس

امیرحسین جراحی

۴ سال سابقه حرفه ای کار در کافه مدیریت داخلی کافه گالری آس دارای مدرک دم آوری قهوه های موج سوم دارای مدرک قهوه شناسی از فنجان تا مزرعه دارای مدارک کلاس های آشپزی استاد معین معینی
19,000,000 ریال 17,000,000 ریال