۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت سیزدهم)

کافی شاپ موفق

۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت سیزدهم)

  • نقطه تساوی (سر به سر) سیستم خود را تعیین کنید …

شما یک کافی شاپ را بنا میکنید تا از آن یک درآمد مناسب برای خود ایجاد کنید . حال کافی شاپ شما از چه مرز فروشی به بعد سود دهی خواهد داشت ؟

به نقطه یا مرزی از فروش که سیستم شما از آن به بعد سود دهی خواهد داشت را نقطه تساوی یا سر به سر می نامیم . فروشی زیر این مرز برای شما یک هشدار خواهد بود .
همانطور که میدانید شروع یک تجارت غذایی سختی های خود را خواهد داشت ، اما باید بدانیم که شناسایی و محاسبه نقطه تساوی سیستم به شما یک آسودگی خاطر را
خواهد داد . در غیر این صورت اضطراب سود دهی سیستم همواره برای شما یک دغدغه خواهد بود .

با یک حساب کتاب حدودی و تقریبی میتوانید یک نقطه تساوری خوب را برای سیستم خود رقم بزنید .
باید در نظر داشته باشید که تمام هزینه های پول درگیر در سیستم را باید حساب کنید .
در ۳ ماه اول سیستم خود این نقطه را به عنوان هدف قرار میدهیم .
در مراحل بعد با هدف گذاری های دوره ای از این نقطه عبور کرده و به سمت سود دهی بیشتر حرکت میکنیم .
به مرور زمان در طی یک ماه باید سعی کنیم تا زمان کمتری از روز های ماه ما درگیر پر شدن سقف تساوی سیستم شود .

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *