۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت دوازدهم)

کافی شاپ موفق

۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت دوازدهم)

  • هزینه های اولیه و حدودی سیستم را تخمین بزنید …

 

شروع یک کافی شاپ یک سرمایه گذاری دقیق خواهد بود . هنگامی که قصد خرید و یا سرمایه گذاری در قسمتی
را میکنید ، باید دقیقا قبل از شروع پرداخت ، هزینه ها را بدانید .
متاسفانه تعداد بسیاری از مردم کافی شاپ خود را بدون داشتن یک لیست دقیق از بودجه ها ، تاسیس میکنند .
بله همه ما میدانیم که باید یک لیست دقیق از مواردی که نیاز به پرداخت دارند داشته باشیم ، اما اکثرا روش
آن را نمیدانیم و این موضوع فراموش میشود .
۳ پیش نیاز برای داشتن یک بودجه بندی حدودا دقیق برای شروع کار لازم داریم

  • فرهنگ سیستم شما ( این امر به شما حدود مورد نیاز ابزاری را میدهد که نیاز دارید تا فرهنگ ذهن خود را به نمایش بگرارید )
  • موقعیت مکانی
  • منوی شما

با توجه به این ۳ المان میتوانید به طور تقریبا دقیق تمام موارد مورد نیاز را بودجه بندی کنید .
ممکن است با اعداد کمی گنگ شوید اما این امر بسیار طبیعی است . هدف کلی اینکار داشتن یک نقشه برای حرکت
به سوی هدف نهایی است .
در هر قسمت که حس میکنید رقم زیادی حساب کرده اید با ریز کردن هزینه های جاری الویت بندی کنید . با اینکار
میتوانید به راحتی قسمتی از هزینه هایی که در الویت نیستند را حذف کنید .

در نهایت مطمعن هستیم که خیلی از دوستانی که این مطلب را مطالعه میکنند به دنبال شنیدن یک عدد حدودی هستند .
برای داشتن یک کافی شاپ در تهران بدون در نظر گرفتن هزینه مکان :

  • حداقل : ۸۰ ملیون تومان برای یک کافی شاپ ۶۰ متری
  • متوسط ۱۱۰ ملیون تومان برای یک کافی شاپ ۶۰ متری
  • و حداکثر … دقیقا به شما بستگی خواهد داشت

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *