۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت چهارم)

کافی شاپ موفق

۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق (قسمت چهارم)




  • رستری های قهوه محلی را شناسایی کنید !

قهوه تازه برشته کاری شده (Fresh roast)  میتواند بر روی فروش کافه شما تاثیر بسیاری بگذارد .
قطعا رویای فروش بهترین قهوه را در منطقه خود ٬ در سر میپرورانید .
با توجه به مطالب گفته شده در قسمت سوم ٬ شما میتوانید دان سبز قهوه خود را برشته کاری کنید و یا از
رستری های محلی خرید کنید .
توانایی رست و یا برشته کاری قهوه نیاز به دانش زیاد و تمرین روزافزون دارد ٬ اما کار غیر ممکنی نیست !
البته به دلیل هزینه های زیادی که بوجود خواهد آمد ما به شما خرید از رستری های محلی را پیشنهاد میکنیم .
حال از خود سوال میکنید ٬ این رستری های محلی را از کجا پیدا کنم ؟
به کافی شاپ های اطراف خود سر بزنید ٬ با کمی دقت متوجه نام قهوه ی آن سیستم خواهید شد .
با کمی تحقیق خواهید دید که این قهوه رست داخل هست و یا وارداتی ! به محض پیدا کردن اولین قهوه رست
داخل ٬ دریچه تازه ای بر روی شما گشوده خواهد شد .
با گذر بر سایت ها و یا فروشگاه های فروش قهوه نیز میتوانید از برند های موجود داخلی مطلع شوید .
اکثر این برند های قهوه به شما پیشنهاد یک کاپینگ رایگان از قهوه خودشان را خواهند داد .
با تجربه و طعم شناسی ای که در قسمت سوم به دنبال آن رفتید ٬ حال بهترین طعم را انتخاب کنید .

سرویس

حال باید به انواع سرویسی که برند های مختلف به شما عرضه میکنند توجه کنید !

  1. آیا همیشه میتوانند یک قهوه با طعم ثابت را به شما برسانند ؟
  2. آیا توانایی تامین همیشگی قهوه برای کافی شاپ شما را دارند ؟
  3. آیا با توجه به حجم خرید شما ٬ آموزشی برای درک بهتر قهوه برای پرسنل شما دارند ؟
  4. آیا میتوانند ظروفی برای سرو قهوه به شما بدهند ؟

این گونه سرویس ها در این بازه زمانی که در آن حضور داریم ٬ یک بازار داغ را میان برند های قهوه ایجاد کرده است .

۳۰ قدم تا یک کافی شاپ موفق

به اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *